Unelmat on tehty asuttaviksi

Kauniin luonnon läheisyys, lyhyet etäisyydet keskustaan palveluineen, runsaat harrastusmahdollisuudet, rikas kulttuurielämä ja kivat kodit. Siinä muutama syy, miksi kutsumme Porvoota unelmien kotikaupungiksi.

 

 

Asuminen ja
tontit

Olipa kotisi keskustassa tai maaseudun rauhassa, etäisyydet palveluiden pariin ovat lyhyitä. Asuinrakentamisessa suositaan ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja.

Lapsiperheen palvelut

Porvoossa lapsiperheitä palvellaan molemmilla kotimaisilla kielillä. Alta löydät tietoa aina päivähoidosta peruskouluun ja neuvoloista nuorisotyöhön.

Avoimet
työpaikat

Ihmiset tekevät kaupungin. Porvoo etsii tälläkin hetkellä hyviä tekijöitä. Katso hyödylliset työnhakulinkit ja kaupungin avoimet työpaikat.

Kompassi

Osta tontti

Ympäristö ja
luonto

Luonto ja sen läheisyys ovat olennainen osa Porvoota. Lukuisat puistot, virkistysalueet, luontopolut ja luonnonsuojelu-alueet tarjoavat upeat mahdollisuudet ulkoilmasta ja kulttuurista nauttimiseen.

Vapaa-aika ja harrastukset

Taidetehdas täynnä kulttuuria, laskettelukeskus aivan keskustassa, aktiiviset urheiluseurat eri lajeissa... Harvalla kaupungilla on tarjota yhtä monipuolista vapaa-ajan palettia.

Yleistietoa Porvoosta

Virallista infoa ja faktaa sekä bloggareiden kynästä ja kameroista. Jos et löydä vastausta alta, pisteen kysymyksille panee palvelupiste Kompassi.

Bloggaajien kotikaupunki

Bloggaajien kotikaupunki

Unelmien jalanjäljillä

powered by eMedia