Palvelut

På svenska

Löydät tietoa Porvoon kaupungin palveluista sekä palvelun aihealueen että kohderyhmän mukaan ryhmiteltynä.


Ikäihmiset

Ikäihmisten sivustolle on koottu porvoolaisten ikäihmisten palveluja ja tärkeitä asioita.

Ikäihmisten palvelut


Lapsiperheet

Lapsiperheiden sivustolle on koottu tietoa kaupungin lapsiperheiden palveluista erilaisissa elämäntilanteissa neuvoloista koulunkäyntiin ja nuorisolle suunnattusta toiminnasta koko perheen harrastuksiin.

Lapsiperheet


Matkailijat

Tervetuloa vierailulle Suomen parhaaseen matkailukaupunkiin! Matkailijan Porvoo sivustolta löydät nähtävyydet, ostospaikat, ravintolat ja kahvilat, tapahtumat ja muut matkailijalle tärkeät asiat.  

Matkailjan Porvoo


Muuttajat

Muuttajan Porvoo –sivujen avulla pääset tutustumaan kaupunkiin, joka on täynnä harrastusmahdollisuuksia, kulttuuria ja kivoja koteja.

Muuttajan Porvoo


Nuoret

Nuorten Porvoo on porvoolaisnuorten oma nettisivusto. Sivustolta löytyy tietoa nuorten palveluista, nuorisotiloista, nuorten tapahtumista sekä harrastusmahdollisuuksista Porvoossa.

Nuorten Porvoo


Vammaiset

Vammaispalvelut on tarkoitettu niille, jotka tarvitsevat vamman tai sairauden vuoksi pitkäaikaisesti erityistä tukea päivittäisissä toimissaan.

Vammaispalvelut


Yhdistykset

Yhdistysten sivustolle on koottu tietoa yhdistystoimijoille tarpeellisista palveluista, kuten avustuksista ja vuokrattavista kokoontumistiloista. Sivuilta löytyy myös neuvoja tapahtumien järjestäjille.

Yhdistykset


Yrittäjät

Porvoon kaupunki haluaa luoda hyvät toimintaedellytykset yrityksille. Yrittäjien sivustolta löytyy yritysten keskeiset palvelut. 

Yrittäjät Palvelupiste Kompassi

Muuttajan Porvoo

eporvoo.fi

Kävele ikäihmisen kamuna

Palveluhakemisto

Palveluhakemistosta löytyy Porvoon kaupungin sekä porvoolaisten yhdistysten, yritysten ja seurakuntien palveluita.

Palveluhakemisto

 

 

Päivittäjä 22.02.2016 Sorvali Aija
powered by eMedia