Yhteystiedot

Johannisbergin vanhainkoti
Johannisbergintie 31,
06100 Porvoo

Johannisbergin vanhainkoti

Johannisbergin vanhainkoti on perustettu vuonna 1886, jolloin köyhäinhuoltolaitos siirrettiin Johannisbergiin. Johannisbergin vanhainkoti sijaitsee noin 1,5 kilometriä Porvoon keskustasta.

Johannisbergin vanhainkoti tarjoaa porvoolaisille vanhuksille pitkäaikaista laitoshoitoa. Johannisbergissä on kaksi osastoa, Syreeni sekä Mathildakoti, joissa on yhteensä 52 asukaspaikkaa.

Vanhainkoti tarjoaa asukkaille yksilökeskeistä ja kuntouttavaa hoitoa huomioiden myös heidän tarpeensa.

Ympärivuorokautisen hoivan päällikkö Camilla Andersson
Yhteystiedot

Toimistosihteeri Pirkko Jungell
Yhteystiedot 


Vapaaehtoistoiminta

Vanhainkodin asiakkaat ja asukkaat kaipaavat monipuolista ohjelmaa, kaikenlaisia aktiviteettejä ja viriketoimintaa sekä yksilötasolla että pienemmissä tai isoimmissa ryhmissä. Esimerkiksi ulkoilua, keskustelua, lukemista, pelien pelaamista, musiikin kuuntelua, laulua, piirtämistä, monipuolista askartelua, istumatanssia, elokuvien katselua, visailua, leipomista, kaikenlaisia esityksiä jne.

Vapaaehtoisia tarvitaan mukaan edistämään asukkaiden hyvinvointia vanhainkodissa!

Vanhainkodissa on myös ulkopuolisille toimijoille hyvin soveltuvia tiloja tarjolla (kokoustiloja ja erikokoisia muita tiloja )

Virikeyhdyshenkilöt:

Vapaa-ajanohjaaja Katja Varpalahti, puh. 0400-186818, katja.varpalahti@porvoo.fi

 


Osasto Syreeni

Syreeni-osasto on yhdistetty Syreeni A- ja Syreeni B-osastoista vuoden 2011 alussa. Osasto toimii kahdessa kerroksessa. Osastolla on 38 pitkäaikaishoitopaikkaa.

Puh. (019) 520 3510

Osastonhoitaja Ann-Charlotte Lindfors-Nenonen
Yhteystiedot


Mathildakoti

Johannisbergin vanhainkotiin kuuluva dementiaosasto Mathildakoti perustettiin kesällä 1994. Mathildakoti sijaitsee Johannisbergin pihapiirissä puutalossa.

Osasto tarjoaa ympärivuorokautista hoitoa muistisairaille kodinomaisessa ja turvallisessa ympäristössä. Osastolla on yhdeksän yhden hengen huonetta, kaksi useamman hengen huonetta, iso ruokailu-olohuone, oleskelutila sekä iso puutarha.

Tällä hetkellä osastolla on 14 pitkäaikaispaikkaa.

Puh. (019) 520 3570

Osastonhoitaja Ann-Charlotte Lindfors-Nenonen
Yhteystiedot

 

 

Aihealueet: asuminen, vanhuspalvelut

Päivittäjä 02.11.2015 Lindström Marika
powered by eMedia