2. luokka

Porvoonseudun musiikkiopisto

Sinfoniaorkesteri tutuksi Porvoon koulujen kakkosluokkalaisille

Tervetuloa konserttiin! Porvoonseudun musiikkiopisto kutsuu kaikki Porvoon koulujen kakkosluokkalaiset konserttiin Taidetehtaalle ti 24.3.2020 klo 12-13. Tavoitteena on tehdä orkesteria ja sen soittimia tutuksi koululaisille ja tarjota oppilaille mahdollisuus päästä kuulemaan orkesteria livenä. Konsertissa esiintyy musiikkiopiston Festivo orkesteri Pirkko Simojoen johdolla. Konsertti on kaksikielinen juonnettu tilaisuus, jossa kuullaan soitinesittelyjen lisäksi elokuvamusiikkia. Konsertin juontajina toimivat Pirkko Simojoki ja Johanna Lönnfors musiikkiopistolta.

Ennen konserttia

Helmi-maaliskuussa luokanopettajien on mahdollista kutsua musiikkiopiston kummiopettajia luokkaansa vierailulle. Kummit kertovat orkesterista ja konserttitilanteeseen liittyvistä asioista. Vierailuun voidaan yhdistää soitinesittely ja -kokeilu.

Kultis-hankkeeseen liittyen musiikkiopistolta on mahdollista varata myös kouluille tehtäviä oppilasorkesterin konsertteja. Näihin konsertteihin ovat koko koulun oppilaat tervetulleita

Nämä vierailut varataan apulaisrehtori Maire Aakolta ja niiden tarkemmasta aikataulusta sovitaan yhdessä kakkosluokkien opettajien kanssa.

Lisätietoja:
apulaisrehtori Maire Aakko puh. 040 4899 578 tai maire.aakko@porvoo.fi (vierailujen koordinointi, ilmoittautuminen konserttiin, koulukonsertit sekä soitinesittelyt ja -kokeilut)

musiikkiopiston kanslia puh. 019-520 2524 tai musiikkiopisto@porvoo.fi