3. luokka

Kulttuuripalvelut

Lasten valtiopäivätanssiaiset

Vuosittaiset Lasten tanssiaiset järjestetään vuosittain 3. luokkalaisille ja 3-4. yhdysluokkien luokkalaisille.

Lähemmäs 700 henkilöä kokoontuu Porvoon urheiluhalliin kun noin 600 lasta sekä opettajia, avustajia, juhlan järjestäjiä ja esiintyjiä osallistuu tähän yhteiseen juhlaan. Ohjelmaan kuuluu vieraiden vastaanotto kättelyineen, kaupunginjohtajan puhe, musiikkia, tanssia ja pientä tarjoilua.

Lue lisää


Teatteri Soittorasia

Tutustuminen TeatteriTaloon

TeatteriTalossa askarrellaan, leikitään, näytellään, pukeudutaan ja käytetään mielikuvitusta. Teatterisalissa jännitetään esityksen parissa ja kokeillaan miltä tuntuu olla parrasvaloissa.
Teatterin Verstaalla voi pukeutua ja tutustua teatterin tekemiseen, sekä valmistaa vaikka oman pienen esityksen. Miten teatteriesitys syntyy ja mitä kaikkea esityksen tekemiseen tarvitaan?
Täti Monikan kammarissa voi tutustua Täti Monikaan ja tavata itse Tädin. Muistoksi voi mukaan ottaa Täti Monika-värityskuvan. Voitte myös tuoda piirustuksia ja tervehdyksiä Täti Monikan postilaatikkoon, joihin Täti Monika vastaa teille.


Teatterin Taikaa! Työpaja

Työpaja tutustuttaa osallistujat teatteriesityksen valmistamiseen ja pajan kuluessa syntyy ihan omista aineksista esitys aina tarinasta puvustukseen ja rekvisiittaan. Pajassa voidaan toimia myös pienryhmissä ja käsitellä ryhmän toivomaa aihepiiriä.


POP UP Teatterit kouluissa

Teatteri Soittorasian #PienestäPitäen -hanke tuo teatterin koulun arkeen ja pop up Teatteriin voi osallistua vaikka pitkällä välitunnilla. Varaa koulullenne oma POP UP päivä! Vierailuja toteutetaan koko lukuvuoden ajan. 

Varaukset:

Teatteri Soittorasia
Pentti Kinosmaa, teatterinjohtaja
p. 040 557 3223
pentti.kinosmaa@teatterisoittorasia.com

www.teatterisoittorasia.com