Arcus- sateenkaaritoimintaa Porvoossa

Asuuko meillä sateenkaari?

Vertaistapaaminen sateenkaareville lapsille ja nuorille ja heidän läheisille lauantaina 1.2 klo 14-16.00 Porvoossa järjestetään vertaistapaaminen, joka tarjoaa kohtaamispaikan sateenkaareville varhaisnuorille ja nuorille ja heidän läheisille Nuorisotila Zentrassa .

Nuorille on tarjoilla ohjattua tekemistä sillä aikaa kun aikuisilla on mahdollisuus keskustella keskenään. Kaikesta tärkeintä on vertaisten tapaaminen. Huolimatta siitä, missä vaiheessa nuori on oman sukupuolen tai seksuaalisen suuntautumisen pohdinnassa, olette lämpimästi tervetulleita. Aikuinen voit tulla myös ilman nuorta.

Lisää tietoa nuorisotyöntekijöiltä Karin Strengell tai Pirjo Pietikäinen

Tervetuloa!

Nuorten Arcus tarjoaa toimintaa 13–25-vuotiaille seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluville ja sateenkaariteemoja pohtiville nuorille.

Moninaisuus mielessä, itsemäärittelyä tai -määrittelemättömyyttä kunnioittaen.
Arcus- nuortenillat ovat kohtaus- ja oleskelupaikka, jossa nuoret voivat nauttia kupillisen kuumaa, jutella ja pelailla, olla rennosti sekä osallistua illan teemalliseen toimintaan. Rennon oleskelun ohella keskustellaan ajankohtaisista asioista, viikon tapahtumista tai muista nuoria koskevista asioista. Ohjelmaa ja sisältöä kehitetään yhdessä. Vierailijoita, teemailtoja ja tapahtumia järjestetään toiveiden ja mahdollisuuksien mukaan!

Keväällä nuortenillat järjestetään parittomina viikkoina, keskiviikkoisin klo 18-20.30 Ohjaamossa, Mannerheiminkatu 20 E.

Arcus- toiminnassa noudatamme turvallisen tilan sääntöjä:
1. Älä oleta. Ole avoin ja kuuntele.
2. Ole kunnioittava. Älä kyseenalaista toisen kokemuksia.
3. Anna tilaa. Huolehdi, että kaikki tulevat keskustelussa kuulluksi ja pääsevät osalliseksi.
4. Pidä huoli, että sinulla ja muilla on mukava olla. Jos kaipaat ongelmatilanteissa apua, pyydä sitä ohjaajalta.

Jos sinulla on kysyttävää, voit aina olla yhteydessä ohjaajaan

nuorisotyöntekijä Karin Strengell 

Tervetuloa mukaan!