Siirry sisältöön

Digitaalisesti

Tältä sivulta löydät kootusti kaikki Porvoon kaupungin digitaaliset palvelut, sekä tietoa digitalisaatiohankkeista ja ohjeita palvelujen käyttöä varten.

ePorvoo on kaupungin digitaalisten kanavien portaali, josta löydät muun muassa kaikki saatavilla olevat sähköiset lomakkeet asiointia varten.

Neuvoja ja apua

Tarvitsetko apua digitaalisten palvelujen käyttöön?

Digituki-sivulta löydät kootusti tietoa digitaalisten palvelujen käytöstä sekä vinkkejä miten voit kehittää omia taitojasi.

Voit myös varata ajan kaupungin palvelupiste Kompassin digineuvontaan jossa palveluneuvoja auttaa sinua hoitamaan asiasi digitaalisesti.

ENTER r.y. järjestää erityisesti senioreille kohdistettua digiopastusta sekä etä- että lähiopastuksena.

Voit myös kokeilla kysyä Kunta-Katilta, kaupunkimme virtuaaliasiakaspalvelijalta. Klikkaa oikeassa reunassa olevaa Kunta-Katin kuvaa aloittaaksesi keskustelun. Jos tekoäly ei osaa vastata kysymykseesi, sinut ohjataan asiantuntijalle (maanantaista perjantaihin kello 09–15).

Asioi sähköisesti

Porvoon kaupungilla on käytössä useita sähköisen asioinnin palveluja. Yleisimmät omatoimisen asioinnin kanavat löydät ePorvoo-portaalista. ePorvoo-palvelussa voit antaa palautetta nimettömästi, selata muiden antamaa nimetöntä palautetta sekä kysyä neuvoa palveluihin liittyen.

Voit myös tehdä hakemuksia, selailla luottamuselinten pöytäkirjoja ja esityslistoja ja löytää tietoa esimerkiksi koulutuksesta ja varhaiskasvatuksesta.

Osa palveluista vaatii kirjautumista vahvalla tunnistautumisella.

Porvoon kaupungin palvelujen lisäksi löydät ePorvoosta myös tietoa Porvoon vedestä, ympäristöterveydenhuolllosta ja Porvoon Energiasta.

Koppari – nuorten palvelut

Lisää tulossa.

Digitaaliset kulttuuripalvelut

Ei pelkkää elektronista musiikkia!

Digiohjelma 2020–2023

Porvoon kaupunki on tosi digi!