Elintarvikevalvonnan lomakkeet ja ohjeet

Koronaviirus-poikkeustilanne / Coronavirus pandemic

Ohjeita elintarvikkeita asiakkaille kuljettaville toimijoille koronavirus-poikkeustilanteessa

Ohjeita elintarvikeyrityksille koronaviruksen varalta

Guidelines to actors delivering food to customers during the coronavirus pandemic

Guidelines to food business for preventing the spread of coronavirus

llmoitusta tai lupaa edellyttävä toiminta

Hakemus elintarvikealan laitos (pdf)

Hakemus elintarvikealan laitos (word)

Ilmoitus suuresta yleisötilaisuudesta

Muut asiakasohjeet

Elintarvikealan toimijoita ohjeistetaan seuraamaan koronavirukseen liittyviä ohjeita.

Elintarvikehuoneiston vaatimukset (pdf)

Elintarvikehuoneisto kotona (pdf)

Ohje tilapäismyynti (pdf)

Ohje Ketterät kioskit, Porvoon ympäristöterveydenhuolto (pdf)

Ohje väistötilojen ruokajärjestelyjä suunnitteleville (pdf)

Ohjeita ammattimaisille elintarviketoimijoille suureen yleisötilaisuuteen

Porvoo ohje: Omavalvontasuunnitelma elintarvikemyymälä (pdf)

Porvoo ohje: Omavalvontasuunnitelma elintarvikemyymälä  (word)

Porvoo ohje: Omavalvontasuunnitelma tarjoilupaikat (pdf)

Porvoo ohje: Omavalvontasuunnitelma tarjoilupaikat  (word)

Malli Omavalvontasuunnitelma vähäinen myynti (pdf)

Porvoo ohje: Elintarvikkeita käsittelevien henkilöiden terveydentilaselvityksistä

Porvoo ohje: Alkutuotannon yhteydessä tapahtuva myynti (pdf)

Porvoo ohje: Omavalvontasuunnitelma alkutuotanto (pdf)

Porvoo ohje: Alkutuotannon ohje - suoramyynti (pdf)

Omavalvontaohjeistusta elintarvikealan toimijoille Ruokavirasto

Omavalvonnan näytteenotto tarjoilupaikoissa

Omavalvonnan näytteenotto myymälöissä

Englanninkieliset

The Environmental Health Services of Porvoo instruct food industry actors to follow guidelines related to the coronavirus

Requirements for food premises (pdf)