Skip to content

Esitelmä perinteisen kiinalaisen lääketieteen hoitomenetelmistä ja itsehoidosta

Kiinalaisen lääketieteen asiantuntija Linnin Höyhtyä vierailee Porvoon pääkirjastossa maanantaina 18.9. klo 17.30 -18.30.

Höyhtyä kertoo tilaisuudessa hiljattain suomentamistaan kirjoista J.L. Padilla Corral: Kuolemattomuuden alkimia ja Henkäyksen taiteella parantaminen.

Höyhtyä on toiminut alalla yli 20 vuotta. Hän myös suomentaa ja kustantaa teoksia, jotka perustuvat hänen opettajansa J.L. Padilla Corralin välittämiin itämaisen hoitoperinteen opetuksiin.  Kuolemattomuuden alkimia käsittelee mm. sitä, että ihminen on erottamaton osa maailmankaikkeutta. Kirjassa myös esitellään konkreettisia keinoja ja harjoituksia terveyden ylläpitämiseen.

Tapahtuma liittyy 18.–24.9. vietettävään Pohjoismaiden yhteiseen Akupunktio tutuksi -teemaviikkoon. Viikon tarkoituksena on kasvattaa tietoutta tästä perinteisestä kiinalaisen lääketieteen hoitomuodosta. Teemaviikkoa vietetään tänä vuonna kolmatta kertaa, ja viikolla järjestetään muun muassa luentoja eri paikkakunnilla. Tarkemmat tiedot tapahtumista päivittyvät Akupunktio tutuksi -Facebook-sivuille.

Lisätietoa aiheesta saa myös esimerkiksi Perinteisen kiinalaisen lääketieteen yhdistyksen verkkosivuilta http://finnacu.fi/.

Lisätietoa antaa: Marika Sykkö, marika.sykko@porvoo.fi , puh. 040 489 9609.

12.9.2017 13:15

Tunnisteet: Kirjasto