Skip to content

Hornhattulan päiväkodin korjaustyöt etenevät aikataulun mukaisesti

Tiivistyskorjaukset Hornhattulan päiväkodissa etenevät aikataulun mukaisesti. Päiväkodin kohdekohtainen sisäilmaryhmä kokoontui 11. tammikuuta seurantapalaveriin, jossa käytiin läpi syksyllä tehdyt työt ja kevään ja kesän 2018 korjausaikataulu.

– Päiväkodissa on meneillään rakennuksen vaipan tiivistyskorjaukset, jossa kaikki rakenteet, jotka ovat yhteydessä ulkotilaan, tiivistetään. Työt tehdään tila kerrallaan ja työjärjestys sovitaan yhdessä päiväkodin kanssa, kertoo projektipäällikkö Pekka Koskimies Porvoon kaupungin toimitilajohdosta.

– Syksyn osalta työt ovat edenneet suunnitellun aikataulun mukaisesti. Työn aikana esiin tulevia uusia korjaustarpeita hoidetaan työn edetessä.

Noin kaksi kolmasosaa rakennuksesta on tiivistetty ja tammi-huhtikuussa vuorossa ovat henkilökunnan taukotila, päiväkodinjohtajan työhuone, kuraeteinen, varastotila, siivouskomero ja kaksi wc-tilaa. Vesileikkitila on muutettu päiväkodin toiveiden mukaisesti ryhmätyöhuoneeksi.

– Remontti näkyy toki päiväkodin arjessa. Korjattavat tilat ovat vuorollaan poissa käytöstä ja näistä on pientä haittaa. Perheiltä ja henkilökunnalta tulleiden palautteiden mukaan ajatellaan kuitenkin, että tästä tulee hyvä, kertoo päiväkodinjohtaja Anja Saikkonen.

Kesä 2018 hyödynnetään niiden tilojen tiivistyksiin, joita ei voi tehdä päiväkodin toiminnan aikana. Päiväkodin kesätauon aikana tiivistetään monitoimisali ja sen edessä oleva käytävä, tuulikaappi rakennusosien välissä, keittiö ja itäsiiven kuraeteinen.

Perheille ja henkilökunnalle järjestetään tiedotustilaisuus korjaustöiden etenemisestä helmikuussa.

Lisätiedot:

projektipäällikkö Pekka Koskimies, puh. 040 489 1865

12.1.2018 13:32

Tunnisteet: Päivähoito Sisäilma Hornhattulan päiväkoti sisäilma