Siirry sisältöön

Liiku-passien myöntäminen päättyy. Passien myöntäminen päättyy välittömästi, mutta jo myönnetyt passit ovat voimassa juhannukseen 2023 asti. Liiku-passin avulla on tarjottu kaupungin ja joidenkin yritysten liikunta- ja kulttuuripalveluita maksuttomasti pääsääntöisesti pitkään työttömänä olleille sosiaalityön asiakkaille sekä joillekin muille asiakasryhmille.

Uutinen LiiKu-passin päättymisestä

Kun ilmoittaudut mukaan toimintaan, kerro, että sinulla on LiiKu-passi. LiiKu-passisi tarkistetaan palvelussa paikan päällä. Huomioithan, että LiiKu-passin haltijat perheineen osallistuvat LiiKu-toimintaan omalla vastuulla. Heitä koskee sama mahdollinen yhteistyökumppanin vakuutusturva kuin muita yhteistyökumppanin palvelujen käyttäjiä

Kirjaa passiin liikunta- ja kulttuurikäyntisi. Kun passiin on kertynyt 20 käyntiä, saat kaksi elokuvalippua aikuissosiaalityön neuvonnasta tai perhekeskuksen neuvonnasta.

Kaupungin Liiku-passipalvelut

Uimahalli ja liikuntapalvelut

Huomioithan, että uimahallin uintikortti haetaan LiiKu-passia näyttämällä Palvelupiste Kompassista.

Kansalaisopisto

LiiKu-passi oikeuttaa sinut opiskelemaan kursseillamme 50 euron arvosta lukuvuoden aikana. Etu on henkilökohtainen. Ilmoittaudu ohjeiden mukaan ja sen jälkeen käy näyttämässä LiiKu-passia kansalaisopiston toimistossa seitsemän päivää ennen kurssin alkua. Voit myös ottaa kuvan LiiKu-passista ja lähettää sen liitetiedostona sähköpostilla osoitteeseen: kansalaisopisto@porvoo.fi.

Kulttuuripalvelut

Kulttuuripalvelut mahdollistaa LiiKu-passin haltijalle ilmaiset käynnit museoissaan ja näytteyissään. Ei käyntimäärä rajoituksia. Koskee seuraavia: Galleria Vanha kappalaisentalo, Taidehalli, Runebergin koti ja Walter Runebergin veistoskokoelma.

Liiku-passilla pääset myös kulttuuripalveluiden järjestämiin valikoituihin kulttuuritapahtumiin Taidetehtaalla. Alla mainittuun tapahtumiin on saatavilla rajoitettu määrä lippuja. Lippuja voi tiedustella Porvoon Taidehallista. Sijainti Taidetehdas 2 krs. Läntinen Aleksanterinkatu 1. Avoinna: ti-pe klo 10-18, la-su klo 11-16 (ma suljettu).

Taidekoulu

LiiKu-passilla voit osallistua Porvoon taidekoulun toimintaan taidekoulu- tai kuvismuskariryhmässä, lyhytkursseilla sekä kokopäiväleiri Kesäkonstikkaassa.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: taidekoulu@porvoo.fi, 040 352 7004. Ryhmiin voidaan ottaa rajattu määrä osallistujia.

Musiikkiopisto – Soita, laula, käy konserteissa

Opetuspalveluja
Ilmainen kokeilu ja jatko:
> musiikkileikkikoulussa
> ryhmäopetuksessa

Konsertit kalenterin mukaisesti
> Konsertit (musiikkiopiston järjestämät)
> oppilaskonsertit

Muu toiminta
Lukuvuoden aikana esimerkiksi Soivat Talot, soitinkokeilut, kolmen kerran kokeilut ja Musiikkimessut. Tietoa tapahtumista löytyy musiikkiopiston etusivulta tapahtuman lähestyessä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: kanslia 019 520 2549 tai käy Kaivokatu 37. Opetuspalveluihin ja konsertteihin voidaan ottaa rajattu määrä osallistujia.

Muiden toimijoiden LiiKu-passipalvelut

CareeriaCare

Rentoudu kehoa huoltaen. LiiKu-passilla saat yhden maksuttoman jalkojenhoidon jalkahoitolassa. Tavoitat meidät sähköpostilla CareeriaCare.Lundi@careeria.fi tai puh. 044 737 2448. Käyntiosoite Careeria, Lundinkatu 10 B, 06100 Porvoo.

Varaa itsellesi aika CareaCare:in jalkojenhoitoon. Kirjoita “Lisätietoja” kohtaan, että tulet palveluun LiiKu-passilla.

Kuntofunktio

  • 1×10 kerran kuntosalikortti (sisältää opastuksen ja ohjelman).
  • Ilmoittaudu Kuntofunktion henkilökohtaiseen ohjaukseen puhelimitse: 019 5249 622 tai 040 047 6368.

Kunto-Werner

  • 1×10 kerran kuntosalikortti Kunto-Werneissä (sisältää laiteohjauksen).
  • Ilmoittaudu Kunto-Wernerin henkilökohtaiseen ohjaukseen puhelimitse 010 271 2370.

Porvoon Museo

  • haltijalle maksuton käynti Vanha Raatihuone ja Holmin talo. Ei käyntimäärä rajoituksia.

Taidetehtaan tanssikoulu

Elämyksiä, iloa ja mahdollisuuksia innostavien ja ammattitaitoisten tanssiopettajien johdolla! Taidetehtaan Tanssikoulu tanssittaa kaikkia innokkaita lähiseudun lapsia, nuoria ja aikuisia. Lukujärjestyksemme on täynnä mukaansa tempaavia lajeja breikistä balettiin. Tuntivalikoimassa on huomioitu niin vasta-alkajat kuin edistyneet, haastetta kaipaavat tanssijatkin. Meillä kaikki ovat samanarvoisia ja jokainen yksilö huomioidaan tunneillamme. Tule toteuttamaan itseäsi tanssin keinoin ja joraamaan huippuporukkaamme!

LiiKu-passi oikeuttaa sinut osallistumaan Taidetehtaan Tanssikoulun tanssitunneille. Ei koske tiiviskursseja.

Ilmoittaudu mukaan tanssitunneille Taidetehtaan Tanssikoulun toimistolla arkisin klo 10-16 (Läntinen Aleksanterinkatu 1 A, 06100 Porvoo).

Toimi näin

Pyydä lisätietoa ensisijaisesti taholta joka on passin sinulle myöntänyt.