Hyvinvointia Kevätkummussa

Kevätkumpu on elävä ja moni-ilmeinen asuinalue aivan keskustan tuntumassa. Kevätkummun aluekehityshankkeen myötä alueen viihtyisyyttä kehitetään edelleen yhteistyössä asukkaiden ja eri toimijoiden kanssa. Kevätkummun sivistyskeskus Kantele-talo ja Kevätkummun liikekeskuksessa toimiva Kortteliässä tarjoavat tilat monenlaiselle toiminnalle ja asukkaiden kohtaamiselle. Kevätkummun Korttelicoachit ovat alueen vapaaehtoisista asukkaista koostuva ryhmä, joka toimii jo toista vuotta asukaslähtöisen aluekehityksen parissa. Jo entuudestaan alueella palvelevat Kevätkummun kirjasto, nuorisotila, neuvola ja perhekahvila. Tule mukaan toimintaan!

Kevätkumpu kolmanneksi Vuoden uusmaalainen kaupunginosa 2018 -kilpailussa

Kevätkumpua kutsuttiin Uudenmaan liiton valintakriteereissä yhteisökehittämisen kehdoksi. Vanhaa lähiötä on osattu elvyttää asukkaitaan osallistaen, ja eri asukasryhmiä on otettu hyvin yhdenvertaisesti mukaan kehitystyöhön. Kevätkummussa on pyritty osallistamaan myös heikommassa asemassa olevia, ja vahvistamaan heidän tasa-arvoista asemaansa osana yhteisöä

Lue uutinen Kevätkumpu kolmanneksi Vuoden uusmaalainen kaupunginosa -kilpailussa

Kantele-talon kesälounas

Suosittua ja toivottua kesälounasta on jälleen tarjolla Kevätkummun Kantele-talossa arkipäivisin 3.–20. kesäkuuta. Kesälounaan yhteydessä voi myös lainata erilaisia kesäpelejä Kantele-talolta sekä vierailla kirjastossa.

Lue lisää Kantele-talon kesälounaasta ja tutustu ruokalistaan

Toimintaa Kevätkummussa kesällä 2019

Tarjolla on monenlaista toimintaa kaikenikäisille. Tervetuloa mukaan!

Tutustu kevätkummun kesätoimintaan

Seuraa Kevätkummun tapahtumia ja toimintaa Facebookista

Kevätkumpu Vårberga ryhmästä Facebookista