Hyvinvointia Kevätkummussa

Kevätkumpu on elävä ja moni-ilmeinen asuinalue aivan keskustan tuntumassa. Kevätkummun aluekehityshankkeen myötä alueen viihtyisyyttä kehitetään edelleen yhteistyössä asukkaiden ja eri toimijoiden kanssa. Kevätkummun sivistyskeskus Kantele-talo ja Kevätkummun liikekeskuksessa toimiva Kortteliässä tarjoavat tilat monenlaiselle toiminnalle ja asukkaiden kohtaamiselle. Kevätkummun Korttelicoachit ovat alueen vapaaehtoisista asukkaista koostuva ryhmä, joka toimii jo toista vuotta asukaslähtöisen aluekehityksen parissa. Jo entuudestaan alueella palvelevat Kevätkummun kirjasto, nuorisotila, neuvola ja perhekahvila. Keväällä käynnistyi Kevätkummun osallistuvan budjetoinnin kokeilu, joka jatkuu vuoden loppuun. Tule mukaan toimintaan!

Kevätkumpu kolmanneksi Vuoden uusmaalainen kaupunginosa 2018 -kilpailussa

Kevätkumpua kutsuttiin Uudenmaan liiton valintakriteereissä yhteisökehittämisen kehdoksi. Vanhaa lähiötä on osattu elvyttää asukkaitaan osallistaen, ja eri asukasryhmiä on otettu hyvin yhdenvertaisesti mukaan kehitystyöhön. Kevätkummussa on pyritty osallistamaan myös heikommassa asemassa olevia, ja vahvistamaan heidän tasa-arvoista asemaansa osana yhteisöä

Lue uutinen Kevätkumpu kolmanneksi Vuoden uusmaalainen kaupunginosa -kilpailussa

Kevätkummun korttelikeittiö

Vapaaehtoiset valmistavat ruokaa yhdessä ohjaajan kanssa ja syödään yhdessä tiistaisin 15.1–5.2, 5.3–23.4 ja 7.5–14.5. Tervetuloa vapaaehtoiseksi tai ruokailijaksi!

Lisätietoa Kevätkummun korttelikeittiöstä

Kevätkummun asukasillat

Tervetuloa Kevätkummun asukasiltoihin tiistaisin 15.1–5.2, 5.3–23.4 ja 7.5–14.5 kello 16–18 Kantele-talon ruokasalissa, Sammontie 3.

Lisätietoja kevätkummun asukasilloista

Voimistelua senioreille

Voimistelua Kevätkummussa ja Omenamäessä senioreille

Liikuntaryhmät Kevätkummun Kantele-talossa

Tutustu liikuntapalveluiden liikuntaryhmiin Kantele-talossa

Seuraa Kevätkummun tapahtumia ja toimintaa Facebookista

Kevätkumpu Vårberga ryhmästä Facebookista