Hyvinvointia Kevätkummussa

Kevätkumpu on elävä ja moni-ilmeinen asuinalue aivan keskustan tuntumassa. Kevätkummun aluekehityshankkeen myötä alueen viihtyisyyttä kehitetään edelleen yhteistyössä asukkaiden ja eri toimijoiden kanssa. Kevätkummun sivistyskeskus Kantele-talo ja Kevätkummun liikekeskuksessa toimiva Kortteliässä tarjoavat tilat monenlaiselle toiminnalle ja asukkaiden kohtaamiselle. Kevätkummun Korttelicoachit ovat alueen vapaaehtoisista asukkaista koostuva ryhmä, joka toimii jo toista vuotta asukaslähtöisen aluekehityksen parissa. Jo entuudestaan alueella palvelevat Kevätkummun kirjasto, nuorisotila, neuvola ja perhekahvila. Tule mukaan toimintaan!

Kevätkummun turvallisuuskävely ja -kysely

Porvoon kaupunki pyysi syyskuussa 2019 porvoolaisia kertomaan havaintojaan Kevätkummun turvallisuudesta ja turvattomuudesta. Tietoja kerättiin turvallisuuskävelyllä ja Team Porvoo-sovelluksen avulla.
Havaintoja ja toimenpiteitä käsiteltiin avoimessa keskustelutilaisuudessa 1.10. Saadut vastaukset ovat jo johtaneet toimenpiteisiin ja lisää on luvassa.

Tutustu Kevätkummun turvallisuuskävelyn ja -kyselyn yhteenvetoon

Tiedotteessa kerrotaan miten Kevätkummun turvallisuutta kehitetään yhdessä

Toimintaa Kevätkummussa syksyllä 2019

Tutustu syksyn toimintaan Kevätkummussa

Syksyllä maksuton TuoliFysio voimistelu

TuoliFysio voimistelu käynnistyy jälleen alkaen 19.8. maanantaisin klo 8.30 - 9.15 ja torstaisin klo 11.15 - 12.00 Kevätkummun seurakuntakeskuksessa. Ei osallistumismaksua eikä ennakkoilmoittautumista. Syksyn toiminta jatkuu 19.12. asti.

Seuraa Kevätkummun tapahtumia ja toimintaa Facebookista

Kevätkumpu Vårberga ryhmästä Facebookista