IKIS - toimintaa ikäihmisille

Kursseja ja luentoja

Ikäihmisille soveltuvat kurssit ovat kurssiluettelossa muiden kurssien joukossa nimellä päiväkurssit. Niiden maksu on pienempi kuin muilla kursseilla. Kursseja on useimmissa aineryhmissä, eniten tietotekniikassa, kielissä ja liikunnassa. Lisäksi tarjontaan kuuluu avoin yliopistollinen luentosarja. 

Lisätietoja saat apulaisrehtori Mika Pohjaselta, puh. 040 097 8918, mika.pohjanen@porvoo.fi. Päivystysaika maanantaisin klo 11–12, Mannerheiminkatu 15, 06100 Porvoo. 

IKIS-tupa perjantaisin

IKIS-tuvassa kokoonnutaan vapaamuotoisesti perjantaisin klo 13–15. Osoite on Lundintalo, Aleksanterinkatu 11. Kokoontumisia ei ole loma-aikoina.

Yhteisen kahvihetken ohella jutellaan ennalta sovituista aiheista. Ohjelmassa on myös yhteislaulua, pelejä, ruokavinkkejä ym.

Tupaan ovat tervetulleita kaikki ikäihmiset. Toiminta muotoutuu osallistujien toiveiden mukaan, vapaaehtoisuuden pohjalta. Sinäkin voit antaa panoksesi!

Ei ilmoittautumista eikä kurssimaksuja. Kahviraha 2 euroa.

IKIS-tuvan järjestää Porvoon kansalaisopisto yhdessä opistolaiskunnan kanssa. Seuraa ilmoittelua lehdissä ja opiston ilmoitustauluilla.