Itä-Uudenmaan sosiaalipäivystys

Sosiaalipäivystys tarjoaa kriisi- ja keskusteluapua

Sosiaalipäivystys palvelee virka-ajan ulkopuolella numerossa 040 517 4194.

Virka-aikana saat palvelut oman kuntasi perhe- ja sosiaalipalveluista. Voit ottaa yhteyttä sosiaalipäivystykseen, kun haluat tehdä lastensuojeluilmoituksen tai tarvitset kiireellistä apua ja neuvontaa. Huolena voi olla esimerkiksi alaikäisen lapsen olosuhteet tai turvallisuus, perheväkivalta tai huoli vanhuksen selviytymisestä kotona. Apua voi hakea asiakas itse, läheinen, ystävä tai viranomainen. Palvelut ovat maksuttomia.

Olet kokenut jotain järkyttävää, esite

Ohjeita lapsen kanssa keskusteluun äkillisen kriisin jälkeen


Kriisiapu on lyhytkestoista auttamista

Voit olla yhteydessä Sosiaalipäivystykseen myös kun sinua tai läheistäsi kohtaa äkillinen traumaattinen kriisi, onnettomuus tai muu järkyttävä tapahtuma. Sosiaalipäivystys tarjoaa tällöin akuuttia kriisi-ja keskusteluapua 1-5 kertaa puhelimitse, toimistolla tai kotonasi.

Psykososiaalinen tuki suuronnettomuustilanteissa

Sosiaalipäivystys on ympärivuorokautisessa suuronnettomuusvalmiudessa ja vastaa erityistilanteissa psykososiaalisen tuen järjestämisestä ja koordinoimisesta Itä-Uudellamaalla.

Kiireettömät lastensuojelu asiat

Kiireettömät lastensuojeluilmoitukset voit toimittaa kirjallisesti tai soittamalla lapsen asuinkunnan sosiaalitoimistoon, tai täyttää lomake kunnan netti sivulla.

Esimies Kirsi Nurme yhteystiedot