Kaupungin kesätoiminta 2020

Tällä sivulla kerrotaan, mitä kaikkea Porvoon kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut järjestää koululaisille ja perheille kesälomalla 2020.

Ilmoittautuminen

Kesätoiminnan ilmoittautumiset alkavat maanantaina 18.5. klo 9. 

Leirejä, retkiä ja muuta mukavaa

Myös tänä kesänä lapsille ja nuorille järjestetään kesätoimintaa. Alakoululaisille on tarjolla kesäkuussa useita liikuntaleirejä ja päiväleirejä, joiden teemat vaihtelevat peleistä ulkoiluun.

Kaikessa kesätoiminnassa kiinnitetään turvallisuuteen erityistä huomiota. Leireillä jakaudutaan normaalia pienempiin ryhmiin ja ohjaajia on osallistujamäärästä riippuen 3–5. Leireillä huolehditaan hyvästä hygieniasta, kuten käsien pesusta ja työvälineiden puhdistamisesta sekä turvaväleistä. Lapsia ja nuoria neuvotaan ja valvotaan ohjeiden noudattamisessa.

Leirit, joissa yövytään, on siirretty syksyyn ja ne järjestetään, mikäli tilanne sallii. Myös kesätoiminnan ohjelmaa täydennetään lähiviikkojen aikana ja siitä tiedotetaan erikseen. Porvoon taidekoulun Kesäkonstikas ja lyhytkurssit on tältä kesältä peruttu. 

Toimintaa järjestävät Porvoon kaupungin nuoriso-, liikunta-, kulttuuri- ja kirjastopalvelut yhteistyökumppaneidensa kanssa.

Hinnat

Hinnat vaihtelevat leirien ja kurssien pituuden ja sisällön mukaan. Tarkista hintatiedot toiminnan esittelyn kohdalta. Tarjolla on myös maksutonta toimintaa.

Aurinkoista kesää!
Porvoon kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut