Skip to content

Kaupunginhallituksen päätökset 9.10.2017

Liikuntapaikkojen käyttö-, kustannus- ja investointiselvitys

Kaupunginhallitus päätti yksimielisesti käynnistää liikuntapaikkojen käyttö-, kustannus- ja investointiselvityksen. Selvityksessä tutkitaan nykyisten liikuntatilojen ja -paikkojen käyttöasteita, kustannusrakennetta ja investointitarpeita. Lisäksi tutkitaan erityisesti Kokonhalli Oy:n tulevan peruskorjauksen vaikutusta kokonaistilanteeseen sekä yleisesti omistus- ja hallinnointirakenteita. Selvityksessä tulee näkyä myös käyttäjien näkökulma sekä vaihtoehtoisten rahoitusmallien toteutusmahdollisuudet. Selvitys valmistuu maaliskuun 2018 loppuun mennessä.

Lisätietoa

Kaupungin edustajat säätiöissä

Kaupunginhallitus päätti yksimielisesti valita Itä-Uudenmaan ajoharjoitteluratasäätiön edustajistoon kolme jäsentä ja varajäsentä:

  • Kristiina Särkkä, varajäsen Bodil Lund
  • Torolf Bergström, varajäsen Tom Ingelin
  • Jarmo Grönman, varajäsen Joel Karvinen

Uudenmaan maakuntaparlamentti 2017

Uudenmaan maakuntaparlamentti järjestetään 23.–24.11.2017 Helsingissä ja Tallinnassa. Kaupunginhallitus päätti yksimielisesti, että maakuntaparlamenttiin osallistuvat:

  • Johan Söderberg
  • Matti Valasti
  • Anne Wetterstrand
  • Jere Riikonen

Vastaus valtuustoaloitteeseen koskien hankintaohjeiden päivittämistä ja sähköistä hankintakalenteria

Kaupunginhallitus päätti yksimielisesti palauttaa asian uudelleen valmisteltavaksi. Millariikka Rytkönen jätti pöytäkirjamerkinnän asiassa: ”Valtuustoaloitteet ovat toimenpide-ehdotuksia, joihin tulee vastat ensisijaisesti aloitetaanko aloitteen mukainen käytäntö vai ei ja perustella tämä.”

Vastaus valtuustoaloitteeseen: mahdollisuus liikuntaharrastuksiin kaikille lapsille

Kaupunginhallitus päätti yksimielisesti hyväksyä seuraavan muutosesityksen: ”Kaupunki selvittää nopealla aikataululla sosiaali-, nuoriso-, ja liikuntatoimien kesken ehdotusta siitä, kuinka voitaisiin tukea vähävaraisten lasten ja nuorten liikuntaharrastusta. Selvitystyöhön pyydetään osallistumaan seurakunnan, urheiluseurojen ja eri yhteisöjen edustajia.” Kaupunginhallitus hyväksyi lisäksi yksimielisesti seuraavan pöytäkirjamerkinnän asiassa: ”Kaupungin tulee tutkia mahdollisuutta perustaa erillinen rahasto vähävaraisten lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen tukemiseksi ja syrjäytymisen ehkäisemiseksi silloin kun Porvoossa asuneen ja kuolleen ilman perillisiä jääneen henkilön perintöosuus saataisiin ohjattua valtiokonttorilta Porvoon kaupungille.”

Muut asiat

Muut asiat kaupunginhallitus päätti yksimielisesti esitysten mukaisesti.

Kaupunginhallituksen esityslista

9.10.2017 18:52

Tunnisteet: Päätöksenteko