Skip to content

Kaupunki otti käyttöön uuden modernin asiointiportaalin

Porvoon kaupunki on ottanut käyttöön uuden verkkoasiointipalvelun. Uusi ePorvoo -palvelu löytyy osoitteesta uusi.eporvoo.fi. Kaupungin vanha eporvoo-palvelu poistuu käytöstä kesäkuun aikana.

uusi.eporvoo.fi

Verkkoasiointipalveluun on koottu kaikki kaupungin sähköiset asiointipalvelut aihealueen mukaan luokiteltuna. Useimpiin palveluihin pitää kirjautua, mutta palautetta voi lähettää myös nimettömänä. Palveluun voi tehdä uudet tunnukset, tai sitten sinne voi kirjautua jo olemassa olevilla Google- tai Microsoft-tunnuksilla.   

– Suunnittelussa on painotettu erityisesti mobiilikäyttöä, eli palveluita on helppo käyttää myös älypuhelimilla, kertoo tietohallintopäällikkö Axel Ek.  

Dynamics 365 -alustalle rakennettu moderni asiointiportaali on edelläkävijä kuntien ja kaupunkien sähköisen asiointipalvelujen joukossa. Palvelun käyttäjä voi seurata portaalissa helposti oman asiansa käsittelyn etenemistä. Käyttäjä voi myös käydä keskustelua suoraan asiaa käsittelevän asiantuntijan tai kanssa. 

– Asiointiportaalin kehitystyö jatkuu vahvasti. Siirrämme portaaliin uusia lomakkeita ja palveluita syksyn aikana, Axel Ek kuvaa. 

– Kehitystyömme on herättänyt paljon kiinnostusta myös muissa kunnissa ja kaupungeissa, ja monet haluavatkin tulla tutustumaan palveluumme lähiviikkoina, Ek jatkaa. 

Lisätietoja: tietohallintopäällikkö Axel Ek, puh. 044 367 7347, axel.ek@porvoo.fi

15.6.2017 13:25

Tunnisteet: Hallinto Neuvonta ja asiointi