Kerkkoo

Kerkkoon kylätaajama sijaitsee maisemallisesti arvokkaassa Porvoonjoen jokilaaksossa. Nyt keskellä tiivistä, vanhaa ja viehättävää kylämaisemaa on jälleen tarjolla tontteja uudisrakentamiselle. Tässä on tilaisuus sinulle, joka arvostat maaseutumaista asumista perinteisessä ja aktiivisessa kylässä.

Kerkkoo sijaitsee 10 kilometrin päässä Porvoon keskustasta. Kylässä on myös omia lähipalveluita: perhepäivähoitoa, suomenkielinen alakoulu, kirjasto, kioski ja kahvila sekä useita eri alojen yksityisiä yrityksiä. Kerkkoossa on helppo viettää aktiivista elämää maaseudun rauhassa. Asukkaisiin tutustuu helposti yhteisissä tapahtumissa, talkoissa, seuratoiminnassa ja harrastuspiireissä.

Uudisrakentaminen tulee noudattamaan kylämaista rakennustyyliä, jossa ominaispiirteitä luovat tyyliin sopivat materiaalit, piharakennukset ja aidatut pihat. Hienon kylämiljöön ja valtakunnallisesti arvokkaan Porvoonjokilaakson maisema-alueen huomioimiseksi on laadittu rakentamistapaohjeet. Vanhassa kylämiljöössä pihapiirit koostuvat useista rakennuksista. Asumisen toimintoja, kuten saunan, kodinhoitotilan tai verstaan voi useimmilla uusillakin tonteilla hajauttaa piharakennuksiin. Tällöin voi myös oman pihapiirin saada suojaisammaksi ja asettelu tukee alueen perinteitä.

Alla olevasta taulukosta näet alueella myynnissä olevat tontit.
Klikkaa kiinteistönumeroa ja laske tontin hankinnan kulut.

<Tämä sisältö ei näy, sillä evästeiden käyttöä ei ole hyväksytty.