Kevätlaakso

Kevätlaaksosta muodostuu vehreä asuinalue, joka rajautuu avoimeen Skaftkärrin peltolaaksoon. Porvoolaisten suosima Humlan ulkoilureitti polkuineen ja hiihtolatuineen kulkee peltolaakson eteläpäässä ja houkuttelee liikkumaan.

Ensimmäiset tontit Kevätlaaksonkallion asemakaava-alueelta luovutettiin syksyllä 2018. Kevätlaaksonpuron asemakaava-alueen pientalojen rakentaminen on jo hyvässä vauhdissa.

Kevätlaakso on uusi energiatehokkaan pientaloasutuksen alue. Pohjoisosastaan alue rajautuu puistovyöhykkeeseen, josta lähtee kevyenliikenteenreitti viereisen Kevätkummun asuinalueen läpi vastarakennetulle koululle ja ostoskeskukselle. Lähipalvelut päiväkoteineen, kouluineen, nuorisotaloineen ja kirjastoineen sijaitsevat Kevätkummun alueella. Päivittäistavarakaupat löytyvät Kevätkummun ostoskeskuksesta ja Tarmolasta. Porvoon keskustaan on matkaa noin 4 km.

Tontti 5727-3 osoitteessa Kevätlaaksontie 12 on oiva kohde rakentajalle, joka haluaa toteuttaa asuinrakennuksen lisäksi toimisto-, liike- tai palvelutiloja asemakaavan mahdollistamalla tavalla.

Yhdessä luovutettavat tontit

Omakotitontit, joissa on yhteinen kulkuyhteysrasite, luovutetaan kerralla samalle hakijalle. Tällöin alla olevan taulukon sarakkeessa ”Vain toisen tontin kanssa” lukee ”Kyllä”. Klikkaamalla kyseisen tontin kiinteistötunnusta näet, mitkä tontit luovutetaan yhdessä.

Alla olevasta taulukosta näet alueella myynnissä olevat tontit.
Klikkaa kiinteistönumeroa ja laske tontin hankinnan kulut.