Kultis alakouluille

Ohje opettajalle

Yhdysluokkien osalta opettajan tulee valita kumman/minkä vuosiluokan tarjonnan mukaan etenee. Valintaa on noudatettava niin pitkään (riittävän monen vuoden ajan), että oppilaat ovat saaneet mahdollisuuden osallistua kaikkiin tarjolla oleviin palveluihin.

Alakoulun opettaja:

  • ­Valitse sivupalkista luokkatasosi.
  • ­Valitse mieleisesi työpajavaihtoehto tai tarjolla oleva palvelu.

Lisäksi kirjasto-, nuoriso­- liikunta- ja kulttuuripalvelut tarjoavat palveluitaan useammalle eri vuosiluokalle, nämä löydät sivupalkista Muu tarjonta-osiosta.

Apua ja lisätietoja saat tarvittaessa luokkakohtaiselta palveluntarjoajalta.

Kultis-kuljetukset 2019

Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut on keskitetysti varannut määrärahan koulujen Kultis-kuljetuksiin. Max. 1 matka/luokka/vuosi. Kuljetusrahaa voi saada vain, kun luokka osallistuu Kultis-ohjelmaan, joka on tarkoitettu juuri sille luokka-asteelle. Perinteiset vierailut mm. uimahallissa, Choices-tapahtumassa ja Lasten tanssiaisissa maksetaan edelleen koulutustoimen määrärahoista. 

Kultis-lomakkeen saa ilmoittautumisen yhteydessä Kultis-toimintaa järjestävältä taholta. Opettaja täyttää Kultis-lomakkeen ja näyttää sen kuljettajalle matkan alkaessa sekä luovuttaa Kultis-toiminnan järjestäjälle.

Tilausliikenneyhtiöt ovat Oy Kaj Forsblom Ab ja Håkan Eriksson.