Kultis alakouluille

Ohje opettajalle

Yhdysluokkien osalta opettajan tulee valita kumman/minkä vuosiluokan tarjonnan mukaan etenee. Valintaa on noudatettava niin pitkään (riittävän monen vuoden ajan), että oppilaat ovat saaneet mahdollisuuden osallistua kaikkiin tarjolla oleviin palveluihin.

Alakoulun opettaja:

  • ­Valitse sivupalkista luokkatasosi.
  • ­Valitse mieleisesi työpajavaihtoehto tai tarjolla oleva palvelu.

Lisäksi kirjasto-, nuoriso­- liikunta- ja kulttuuripalvelut tarjoavat palveluitaan useammalle eri vuosiluokalle, nämä löydät sivupalkista Muu tarjonta-osiosta.

Apua ja lisätietoja saat tarvittaessa luokkakohtaiselta palveluntarjoajalta.

Kultis-kuljetukset 2018

Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut on keskitetysti varannut määrärahan koulujen Kultis-kuljetuksiin. Max. 1 matka/luokka uuteen Kultis-toimintaan. Perinteiset vierailut mm. uimahallissa, Choices-tapahtumassa ja Lasten tanssiaisissa maksetaan edelleen koulutustoimen määrärahoista. Kuljetusrahaa voi saada vain, kun luokka osallistuu Kultis-ohjelmaan, joka on tarkoitettu juuri sille luokka-asteelle. 

Opettaja täyttää Kultis-lomakkeen ja luovuttaa sen kuljettajalle matkan alkaessa. Kultis-lomakkeen saa ilmoittautumisen yhteydessä Kultis-toimintaa järjestävältä taholta. Liikennöitsijät laskuttavat kuljetuskustannukset Kultis-toimintaa järjestävältä taholta.

Joukkoliikenne
Kultis-toimintaan osallistuvien ryhmien tulee ensisijaisesti käyttää joukkoliikennettä kuljetuksiinsa.

Tilausliikenne
Mikäli joukkoliikenteen käyttö ei ole mahdollista, opettaja tilaa ryhmälle kuljetuksen Porvoon kaupungin puitesopimuksen mukaisesti. Tilausliikenneyhtiöt ovat: Aurinkobussit, Forsblom, Håkan Eriksson, Kajon.