Kultis yläkouluille

Ohje opettajalle

  • ­Tutustu sivuilla esiteltyyn tapahtumatarjontaan ja siihen mahdollisesti liittyvään oheismateriaaliin.
  • ­Valitse oppilaillesi sopiva tapahtuma ja ota yhteyttä palveluntarjoajaan.

Kirjasto-, kulttuuri-, nuoriso­- ja liikuntapalvelut sekä musiikkiopisto ja taidekoulu järjestävät omia sekä 3. sektorin palveluita useammalle eri vuosiluokalle. Nämä löydät sivupalkista Muu tarjonta-osiosta.

Apua ja lisätietoja saat tarvittaessa luokkakohtaiselta palveluntarjoajalta.

Kultis-kuljetukset 2018

Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut on keskitetysti varannut määrärahan koulujen Kultis-kuljetuksiin. Max. 1 matka/luokka uuteen Kultis-toimintaan. Perinteiset vierailut mm. uimahallissa, Choices-tapahtumassa ja Lasten tanssiaisissa maksetaan edelleen koulutustoimen määrärahoista. Kuljetusrahaa voi saada vain, kun luokka osallistuu Kultis-ohjelmaan, joka on tarkoitettu juuri sille luokka-asteelle. 

Opettaja täyttää Kultis-lomakkeen ja luovuttaa sen kuljettajalle matkan alkaessa. Kultis-lomakkeen saa ilmoittautumisen yhteydessä Kultis-toimintaa järjestävältä taholta. Liikennöitsijät laskuttavat kuljetuskustannukset Kultis-toimintaa järjestävältä taholta.

Joukkoliikenne
Kultis-toimintaan osallistuvien ryhmien tulee ensisijaisesti käyttää joukkoliikennettä kuljetuksiinsa.

Tilausliikenne
Mikäli joukkoliikenteen käyttö ei ole mahdollista, opettaja tilaa ryhmälle kuljetuksen Porvoon kaupungin puitesopimuksen mukaisesti. Tilausliikenneyhtiöt ovat: Aurinkobussit, Forsblom, Håkan Eriksson, Kajon.