Siirry sisältöön

Asukaskysely kylien kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluista

Kyselyn toteuttaa Uudenmaan Kulttuuri kylässä -kehittämistehtävä Keski- ja Länsi-Uudenmaalla 6.6.-30.6.2022.

Asutko kylässä Länsi- tai Keski-Uudellamaalla? Millaisia kulttuuri- ja vapaa-ajanpalveluita sinä kaipaat? Miten nykyisiä kylien kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluita tulisi mielestäsi kehittää? Entä millä tavalla taiteen ja kulttuurin saavutettavuutta kylissä voidaan edistää?

Uudenmaan Kulttuuri kylässä -kehittämistehtävä selvittää kyselyn avulla asukkaiden tyytyväisyyttä ja toiveita liittyen Länsi- ja Keski-Uudenmaan kylien kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluihin.

Kyselyyn voi vastata 30.6.2022 asti

Kyselylomakkeet

Halutessaan kyselyyn voi vastata paperilomakkeella kuntien kirjastoissa ja kirjastoautoissa (Lohja, Raasepori ja Tuusula). Myös tilapäisesti kylissä asuvat, kuten kesäasukkaat ja etätyöläiset voivat vastata. Toista henkilöä, esimerkiksi lasta, saa mielellään avustaa vastaamisessa. Kyselyn tulokset julkaistaan syksyllä

Kysely kattaa Länsi- ja Keski-Uudenmaan kuntien kylät ja haja-asutusalueet. Helsinki, Vantaa ja Espoo eivät kuulu kyselyn piiriin. Tuloksia hyödynnetään kulttuuripalveluiden suunnittelussa. Vuosi sitten toteutettiin vastaava kysely Itä-Uudellamaalla. Etenkin vapaamuotoiset vastaukset antavat arvokasta tietoa kuntien kulttuuritoiminnasta vastaaville.

Osallistu lahjakorttien arvontaan

Vastaajien kesken arvotaan 3 kappaletta 50 euron arvoista lahjakorttia. Voittajat voivat valita mielensä mukaan Lippu.fi-lahjakortin, jäätelöauton lahjakortin tai lahjakortin Uudellamaalla toimivaan taidelainaamoon tai museokauppaan. Arvonta suoritetaan heinäkuun alussa. Jos haluaa osallistua lahjakortin arvontaan, tulee yhteystiedot antaa, muussa tapauksessa kyselyyn voi vastata nimettömänä.

Lisätietoja

Kristina Grönqvist von Bonsdorff

Kulttuurituottaja, Uudenmaan Kulttuuri kylässä -kehittämistehtävä