Siirry sisältöön

Kulttuurisalien sopimushinnat

Kulttuuripalvelut ei itse omista tai hallinnoi tapahtumatiloja, mutta tukee luovaa alaa tarjoamalla kulttuurisaleja alennettuun sopimushintaan yhteistyössä Taidetehtaan ja Kulttuuritalo Grandin kanssa.

Miten tukimuoto toimii?

Kulttuuripalvelut tukee kulttuuritapahtuman järjestäjää kattamalla osan kulttuurisalin vuokrakuluista.

1. Kulttuuritapahtuman järjestäjä hakee alennettua sopimushintaa itselleen kulttuuripalveluiden sähköisen lomakkeen kautta.

2. Mikäli tapahtuma täyttää myöntämiskriteerit, järjestäjälle myönnetään sali alennettuun sopimushintaan.

3. Kulttuuritapahtuman järjestäjä tekee varauksen Grandiin (Grand-sali) tai Taidetehtaalle (Avanti-sali, Tehdassali).

4. Kulttuuritalo laskuttaa osan vuokrasta tapahtuman järjestäjältä sopimushintaan ja loput kulttuuripalveluilta.

Kuka voi hakea?

Sopimushinnan piiriin voivat hakea yhteisöt, yhdistykset ja yksityiset kulttuuritilaisuuksien järjestäjät. Tukimuotoa ei myönnetä voittoa tavoitteleville yrityksille. Kulttuuritapahtumalla tarkoitetaan yleisölle avoimia esittävän taiteen, kuten musiikin, teatterin ja tanssin tapahtumia. Tuki koskee ainoastaan tapahtumapäiviä. Myönnetty tuki on tapahtumakohtainen.

Milloin voi hakea?

Haku on jatkuva. Kulttuuritalojen ohjelmistot suunnitellaan kevät- ja syyskausittain, joten kevätkauden hakemukset on syytä jättää syyskuun loppuun mennessä ja syyskauden hakemukset huhtikuun loppuun mennessä.

Hinnat

Sopimushinta vaihtelee tapahtuman ajankohdan, pituuden ja tarvittavan henkilökunnan mukaan. Taidetehtaan salihinnat ovat 1600 euroa (Avanti-sali) ja 600 euroa (Tehdassali). Grand-salin hinta 400-550 euroa. Hintoihin lisätään alv. 24 %.

Kulttuuritalo Grand

Porvoon torin edustalla sijaitseva kulttuuritalo.

Taidetehdas

Taidetehdas on Porvoon läntisen jokirannan kupeessa sijaitseva kongressi- ja kulttuurikeskus. Tapahtumatilojen myynnistä vastaa Porvoo Event Factory Oy Ab, joka myös toimii nimellä Taidetehdas.

Jätä hakemus ePorvoo-palvelun kautta

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Sari Hilska

Kulttuuripalvelukoordinaattori, Skapa-hanke