Siirry sisältöön

Maailman tärkeimmälle yleisölle

Kulttuuripalveluiden järjestämää taide- ja kulttuuritoimintaa lapsille ja lapsiperheille Taidetehtaalla. Ajankohtaiset tapahtumat julkaistaan tapahtumankalenteriin.

Taide- ja kulttuuritoimintaa lapsille ja lapsiperheille

Luovat lauantaipajat

Luovat lauantaipajat on Taidetehtaan Studiossa (2. kerros) klo 10.00-11.30 (tai 12.30-14.00) järjestettävä pajasarja lapsiperheille. Pajojen teemat ja ohjaajat vaihtelevat. Työpajat julkaistaan tapahtumakalenteriin.

Esittävät taiteet

Kulttuuripalvelut järjestävät teatteri-, tanssi-, sirkus ja musiikkinäytöksiä kouluille, päiväkotiryhmille ja lapsiperheille Taidetehtaalla.

Koululomien työpajat

Kulttuuripalvelut järjestävät työpajoja lapsiperheille ja alakoululaisille syyslomana ja talvilomana. Pajoista tiedotetaan lomatoiminnan sivuilla ja tapahtumakalenterissa.

Koululomien elokuvanäytökset

Kulttuuripalvelut järjestää elokuvanäytöksiä alennettuun hintaan syys- ja talvilomalla. Tapahtumat julkaistaan tapahtumakalenteriin.

Taidenäyttelyt

Kurkistakaa Porvoon Taidehalliin ihastelemaan taidenäyttelyjä. Vapaa pääsy!

Lapsiperheiden Luova lauantai

Ilmaistapahtuma Lapsiperheiden Luova lauantai valtaa Taidetehtaan konserttisalit ja täyttää ne taide- ja kulttuurielämyksillä lapsiperheille. Seuraava tapahtuma järjestetään 22. huhtikuuta 2023.

Järjestä lastensynttärit Taidetehtaan Studiossa

Taidetehtaan Studio on taiteen opetustila, jonka voi vuokrata myös lasten syntymäpäiväjuhlia varten.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Veronica Svenskberg

Kulttuurituottaja