Siirry sisältöön

Pelileiri

Pelileirillä tutustumme erilaisiin peleihin, niin perinteisempiin pöytäpeleihin kuin myös tietokone- ja konsolipeleihin sekä kokeilemme myös live-pelaamista.

Leirin esittely

Milloin: 13.-17.6.2022
Missä: nuorisotila Zentra (Mannerheiminkatu 20).
Ikäryhmä: 5.lk ->
Päivittäinen leiriaika: 9–16
Hinta: 60 €, sisältää leirimateriaalin, ruoan ja pienen välipalan sekä tapaturmavakuutuksen (vain porvoolaiset) leirin aikana.

Pelileirillä tutustumme erilaisiin peleihin, niin perinteisempiin pöytäpeleihin kuin myös tietokone- ja konsolipeleihin sekä kokeilemme myös live-pelaamista. Aikaisempaa kokemusta tai laitteita pelaamiseen ei tarvitse olla. Oman puhelimen saa ottaa mukaan leirille. Ulkoilemme myös viikon aikana, joten sään mukainen vaatetus on suotavaa. Otathan myös oman juomapullon mukaan joka päivä. Lounas syödään nuorisotilalla.
Leirin järjestää Porvoon kaupungin nuorisopalvelut.

Huom. Peleissä noudatamme pelien ikärajoja!

Nuorisopalvelut järjestää myös esportsista kiinnostuneille nuorille oman Esports-leirin. Leirin ikäraja on K12. Leirillä pelataan ja tutustutaan pelaamisen ohella hyvinvointia ylläpitäviin teemoihin. Harjoitellaan ongelmanratkaisua ja reagointikykyä kuten myös pelaamiseen liittyvää ergonomiaa. Tällä leirillä pääsee pelaamaan esports-pelejä, kuten Fortnite. Harjoittelemme tiimityötä, pelien mekaniikkaa ja muita pelaamiseen liittyviä hyödyllisiä taitoja.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on sitova
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 5.6.2022


Lisätietoja

Ahti Herttua

Nuorisotyöntekijä, Nuorisotila Zentra

Mila Eriksson

Nuorisopalvelukoordinaattori, Nuorisopalvelujen toimisto

Nuorisopalveluiden toimisto