Siirry sisältöön

Helsinki Pride-leiri

Nautimme yhdessä Helsingistä sateenkaaren väreissä. Pride-viikon vuoden teema on ”kohtaamisia”. Myös Pride-leirin tavoitteena on ihmisten kohtaaminen ja yhteisöllisyyden tukeminen.

Leirin esittely

Milloin: 1.-3.7 2022
Missä: Helsingissä
Ikäryhmä: 13–17-vuotiaille
Päivittäinen leiriaika: Leiri alkaa perjantaina iltapäivällä ja loppuu sunnuntaina päivällä. Matkustamme Helsinkiin vuorobussilla.
Hinta: 50€
Helsinki Pride on kesän suosituin ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuma. Se on yksi vuoden suurimmista yleisötapahtumista. Leirillä osallistumme yhdessä Helsinki Pride -viikon ohjelmaan ja silloin erityisesti Nuorten Pride ohjelmaan. Tutustu ohjelmaan Helsinki Priden ohjelmaan.

Nautimme yhdessä Helsingistä sateenkaaren väreissä. Tutustumme ihanan kesäiseen pääkaupunkiin! Kokkaillaan, nukutaan nuorisotilalla, jutellaan, nauretaan ja viihdytään uusien ystävien seurassa. Pride-viikon vuoden teema on ”kohtaamisia”. Myös Pride-leirin tavoitteena on ihmisten kohtaaminen ja yhteisöllisyyden tukeminen. Leiri huipentuu Pride -kulkueeseen ja piknikiin puistojuhlassa, jonka jälkeen on vielä nuorten jatkojuhlien vuoro. Leiri on tarkoitettu kaikille 13–17-vuotiaille nuorille seksuaalisuutta ja sukupuolta katsomatta. Olet tervetullut!

Osallistumismaksu 50 € sisältää leirimateriaalin, leiriruuat ja tapaturmavakuutuksen (vain porvoolaiset) leirin aikana. Järj. Porvoon kaupungin nuorisopalvelut.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on sitova
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 19.6.2022


Lisätietoja

Karin Rejman

Nuorisotyöntekijä, Kohdennettu nuorisotyö

Mila Eriksson

Nuorisopalvelukoordinaattori, Nuorisopalvelujen toimisto

Nuorisopalveluiden toimisto