Siirry sisältöön

Eklöfska skolanin harrastuskerhot

Sivuilta löydät Porvoon harrastamisen mallin maksuttoman kerhotarjonnan Eklöfska skolanissa.

Porvoon harrastamisen malli on osa Harrastamisen Suomen malli -hanketta. Harrastuksia järjestetään lasten ja nuorten toiveita kuunnellen koko lukuvuoden ajan. Harrastuskerhot toimivat pääsääntöisesti ennen tai jälkeen koulupäivän koulun tiloissa tai poikkeustapauksissa koulua lähellä olevissa tiloissa. Kerhot ovat lapsille maksuttomia.

Lisäksi koulu järjestää myös lyhyempiä, opetushallituksen rahoittamia kerhoja, joista koulu ilmoittaa itse.

Koulujen harrastustoiminnassa noudatetaan kaupungin kouluille linjaamaa hygienia- ja kasvomaskisuositusta. Harrastuskerhoja ei pidetä koulujen loma-aikoina tai pyhäpäivinä.

Bollklubb, vuosiluokat 1-2

Måndagar 24.1.-30.5. klockan 8.45-9.45
Plats: Eklöfska skolans gymnastiksal

Bollklubb för elever på klass 1-2. I bollklubben spelar vi olika bollsporter, som inomhusfotboll och innebandy. Inneskor, shorts och t-skjorta är den utrustning som behövs. Kursens instruktör är Johnny Holmström/ToBK.

Teater- och dramaklubb, vuosiluokat 3-4

Tisdagar 25.1.-24.5. klockan 14-15
Plats: Tolkiska skola/Sammal

Teater som hobby är en upptäcktsresa för dig själv. Visste du att teateraktiviteter är inte bara kan skådespeleri och uppträdande, utan också att skriva, iscensätta, sy kostymer, smink, göra rekvisita, designa affischer, fotografi, dansa, sjunga, spela. Välkommen med! Klubbens instruktör är Teatteri Soittorasia.

Shakkikerhot, vuosiluokat 1, 2-3 ja 5-6

Onsdagar 26.1.-25.5. klo 12-13 (åk 1), klo 13-14 (åk 2-3), klo 14-15 (åk 5-6)
HUOM! Undervisningen sker på finska.

Shakki tarjoaa monipuolisia virikkeitä aivoille ja on tutkitusti kehittävä ja koulutyötä tukeva harrastus. Shakin avulla opitaan tärkeitä elämässä vaadittavia taitoja eli ajatteluntaitoja, kuten esimerkiksi päätöksenkykyä ja strategista ajattelua.

Kerhossa ei pelkästään pelata, vaan tutkaillaan myös kehittäviä ja hauskoja tehtäviä. Haluan tarjota kaikille kerholaisillemme onnistumisen elämyksiä, sopivia haasteita ja mukavan kerhoympäristön. Kerhoon ei ole esitietovaatimuksia, mutta säännöt osaavatkin saavat varmuudella tasoaan vastaavia haasteita.

Lisäksi kerhoon liittyy kuvitettu kerhovihko ja oppimista tukevat interaktiiviset tehtävät. Materiaaleissa riittää mielenkiintoista tekemistä myös kerhon jälkeen. Kurssin ohjaajana toimii Petri Kulmala/ Shakkilinna.

Hantverks-klubb, vuosiluokat 1-2

Torsdagar 27.1.-19.5. klockan 13-14
Plats: kommer att slutföras senare

I klubben får man pröva på att göra enkelt hantverk med olika tekniker. Programmet börjar med en lugn stund där deltagarna bjuds på ett litet mellanmål.

Legoklubb, vuosiluokat 2 ja 3-4

Fredagar 4.3.-27.5. klockan 12.15-13.15 (åk 2), klockan 13.30-14.30 (åk 3-4)
Plats: V2 005, 2. våningen

Välkommen till Legoklubben! Vi byggermotoriserade legomodeller, pratar om centrifugalkraft, transmission, lär ossfysik, teknik. Vi byggerkaruseller, bilar, helikoptrar robotar och allt annat roligt.

Klubbens instruktör är Alena Nemna. Mer information on klubben på leklandiafi@gmail.com.

Lisätietoja

Pia Angeria

Projektikoordinaattori