Siirry sisältöön

Ilolan koulun harrastustarjonta

Sivuilta löydät Porvoon harrastamisen mallin maksuttoman harrastustarjonnan Ilolan koulussa.

Porvoon harrastamisen malli on osa Harrastamisen Suomen malli -hanketta. Harrastuksia järjestetään lasten ja nuorten toiveita kuunnellen koko lukuvuoden ajan. Harrastuskerhot toimivat pääsääntöisesti ennen tai jälkeen koulupäivän koulun tiloissa tai poikkeustapauksissa koulua lähellä olevissa tiloissa. Kerhot ovat lapsille maksuttomia.

Lisäksi koulu järjestää myös lyhyempiä, opetushallituksen rahoittamia kerhoja, joista koulu ilmoittaa itse.

Koulujen harrastustoiminnassa noudatetaan kaupungin kouluille linjaamaa hygienia- ja kasvomaskisuositusta. Harrastuskerhoja ei pidetä koulujen loma-aikoina tai pyhäpäivinä.

Musiikki, vuosiluokat 1-2

Aika: maanantaisin 8.9.-15.12. klo 13-14
Paikka: Ilolan koulu/musiikkiluokka
Ohjaaja: Eerika Grof, eerikagrof@gmail.com

Ilolan koulun oma musiikkikerho!

Kerhoon ovat kaikki tervetulleita, aiempaa kokemusta musiikin harrastamisesta ei tarvitse olla. Kerhon toiminta muovautuu hyvin pitkälti ryhmäkoon, käytettävissä olevan soittimiston sekä ryhmän toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tärkeintä tässä kerhossa on ilo ja yhdessä tekeminen ja avoimin mielin musiikin maailmoihin sukeltaminen.

Kerhon ohjaajana toimii Eerika Grof. Eerika Grof on porvoolainen muusikko, joka opiskelee parhaillaan maisterivaiheen musiikkikasvatusopintoja Taideyliopiston Sibelius Akatemiassa.

Kuvataidekerho, vuosiluokat 3-6

Aika: maanantaisin 8.9.-15.12. klo 14.00-15.30
Paikka: Ilolan koulu/ taitotalo, kuvataideluokka
Ohjaaja: Susanna Salama, kuurinko@gmail.com

Maalaaminen ruokkii luovuutta! Kuvataidekerhossa tehdään maalauksia ja piirustuksia eri tekniikoilla sekä opitaan visuaalisen taiteen perusteita. Kerhon ohjaajana toimii kuvataiteilija Susanna Salama.

Lisätietoja

Pia Angeria

Projektikoordinaattori