Siirry sisältöön

Jokilaakson koulun harrastustarjonta

Sivuilta löydät Porvoon harrastamisen mallin maksuttoman harrastustarjonnan Jokilaakson koulussa.

Porvoon harrastamisen malli on osa Harrastamisen Suomen malli -hanketta. Harrastuksia järjestetään lasten ja nuorten toiveita kuunnellen koko lukuvuoden ajan. Harrastuskerhot toimivat pääsääntöisesti ennen tai jälkeen koulupäivän koulun tiloissa tai poikkeustapauksissa koulua lähellä olevissa tiloissa. Kerhot ovat lapsille maksuttomia.

Lisäksi koulu järjestää myös lyhyempiä, opetushallituksen rahoittamia kerhoja, joista koulu ilmoittaa itse.

Koulujen harrastustoiminnassa noudatetaan kaupungin kouluille linjaamaa hygienia- ja kasvomaskisuositusta. Harrastuskerhoja ei pidetä koulujen loma-aikoina tai pyhäpäivinä.

Telinevoimistelu, vuosiluokat 1-2 ja 4-6

Aika: tiistaisin 6.9.-13.12. klo 12.25-13.25 (1.-2.-lk) ja klo 13.25-14.15 (4.-6.-lk)
Paikka: Jokilaakson koulu/ liikuntasali
Ohjaaja: Voimistelusali Porvoo, voimistelusaliporvoo@gmail.com
Hinta: maksuton

Telinevoimistelukerho tarjoaa mahdollisuuden oppia monia voimisteluliikkeitä. Nämä ovat tärkeitä myös monien muiden lajien harrastajille koordinaation kehittämisessä ja luovat pohjaa monille lajeille kuten parkourille. Kerho pidetään Jokilaakson koulun liikuntasalissa. Mukaan ovat tervetulleita kaikki koulun oppilaat huolimatta siitä osallistuivatko he syksyllä järjestettyyn telinevoimistelukerhoon.

Valokuvaus, vuosiluokat 3-6

Aika: maanantaisin 5.9.-10.10. klo klo 13.25-14.25
Paikka: Jokilaakson koulu
Ohjaaja: Jannamari Palo, info@jannamari.fi
Hinta: maksuton

Valokuvauskerhossa tutustutaan valokuvauksen perusteisiin, opetellaan käyttämään oman puhelimen valokuvaustoimintoja paremmin sekä ottamaan parempia kuvia ihmisistä, luonnosta ja itsestä. Tutustutaan myös järjestelmäkameraan ja kuvankäsittelyyn. Kerhoa vetää porvoolainen ammattivalokuvaaja Jannamari Palo.

Lisätietoja

Pia Angeria

Projektikoordinaattori