Siirry sisältöön

Peipon koulun harrastustarjonta

Sivuilta löydät Porvoon harrastamisen mallin maksuttoman harrastustarjonnan Peipon koulussa.

Porvoon harrastamisen malli on osa Harrastamisen Suomen malli -hanketta. Harrastuksia järjestetään lasten ja nuorten toiveita kuunnellen koko lukuvuoden ajan. Harrastuskerhot toimivat pääsääntöisesti ennen tai jälkeen koulupäivän koulun tiloissa tai poikkeustapauksissa koulua lähellä olevissa tiloissa. Kerhot ovat lapsille maksuttomia.

Lisäksi koulu järjestää myös lyhyempiä, opetushallituksen rahoittamia kerhoja, joista koulu ilmoittaa itse.

Koulujen harrastustoiminnassa noudatetaan kaupungin kouluille linjaamaa hygienia- ja kasvomaskisuositusta. Harrastuskerhoja ei pidetä koulujen loma-aikoina tai pyhäpäivinä.

Jongleeraus, vuosiluokat 4-6

Aika: maanantaisin 5.9.-10.10. klo 15.15-16.15/16.30 (4.-6.-lk) ja klo 13.30-15.00 (1.-3.-lk)
Paikka: Peipon koulu
Ohjaaja: Sanna Tennberg, sanna.tennberg@gmail.com
Hinta: maksuton

Jongleerauskerhossa harjoittelemme erilaisilla jongleerausvälineillä. Et tarvitse aikaisempaa osaamista, aloitamme alkeista. Opettele jongleeraus keiloilla tai renkailla tai haasta itsesi diabolon kanssa.

Jongleerauksen opettelu tekee hyvää aivoille! Opettajana sirkus-ja nuoriso-ja vapaa-ajan ohjaaja Sanna Tennberg

Katutaide, vuosiluokat 3-6

Aika: tiistaisin 6.9.-11.10. klo 15.30-16.30
Paikka: Peipon koulu
Ohjaaja: Funk On Ry/ Aarni Somerharju, Funkon@outlook.com
Hinta: maksuton

Työpajassa pääset tutustumaan graffitikulttuuriin, sekä opettelemaan piirtämään ja maalaamaan graffiteja. Työpajoissa piirretään paljon, sekä tehdään muun muassa omia kangaskasseja, tauluja tai muita vastaavia taideteoksia, itselle kotiin mukaan. Tervetuloa työpajaan!

Työpajoissa suositellaan varaamaan vaatteet, joiden likaantuminen tusseista/maaleista ei haittaa. Työpajat ovat pääosin koululla sisätiloissa, mutta muutamina päivinä maalaus tapahtuu ulkona.

Funk On ry on pitkäaikainen nuoriso- ja kulttuuriyhdistys, joka järjestää erilaisia taide- ja musiikkityöpajoja. Funk On järjestää nyt graffitityöpajoja, jotka ovat 6 viikkoa, aina kerran viikossa.

Pihapelit ja leikit, vuosiluokat 1-6

Aika: torstaisin 8.9.-13.10. klo 15.15.-16.15
Paikka: Peipon koulun liikuntasali ja ulkotila
Ohjaaja: Siiri Rouvila, siirirouvila@gmail.com
Hinta: maksuton
Ohjauskieli: suomi

Kerhossa harjoitellaan erilaisia pelejä ja leikkejä, joita on mahdollista toteuttaa ulkona. Lapset saavat vaikuttaa kerhotuntien sisältöön ehdottaen ja toivoen heille mieleistä liikuntaa pelein ja leikein. Mukaan tarvitset iloista mieltä ja säähän sopivat vaatteet. Tervetuloa mukaan!

Liikuntakerho, vuosiluokat 4-6 ja 1-3

Aika: torstaisin 27.10.-15.12. klo 14.30-15.15 (4.-6.-lk) ja klo 15.15.-16.15 (1.-3.-lk)
Paikka: Peipon koulu/ liikuntasali
Ohjaaja: Porvoon salibandyseura, toiminnanjohtaja@porvoonsalibandyseura.net
Hinta: maksuton

Liikuntakerhossa liikutaan monipuolisesti! Pääpaino on erilaisissa pallopeleissä ja niiden pelaamisessa. Kerhossa opetellaan myös eri lajien perustekniikoita. Salibandy on lajeista mukana eniten, mutta monet muutkin lajit tulevat tutuksi kevään mittaan. Liikuntakerho on hyvä paikka kartuttaa jo opittuja pallopelitaitoja. Tätä kautta voi myös löytää uuden harrastuksen! Ohjaajana toimii Porvoon salibandyseura.

Lisätietoja

Pia Angeria

Projektikoordinaattori