Siirry sisältöön

Sannäs skolanin harrastustarjonta

Sivuilta löydät Porvoon harrastamisen mallin maksuttoman kerhotarjonnan Sannäs skolanissa.

Porvoon harrastamisen malli on osa Harrastamisen Suomen malli -hanketta. Harrastuksia järjestetään lasten ja nuorten toiveita kuunnellen koko lukuvuoden ajan. Harrastuskerhot toimivat pääsääntöisesti ennen tai jälkeen koulupäivän koulun tiloissa tai poikkeustapauksissa koulua lähellä olevissa tiloissa. Kerhot ovat lapsille maksuttomia.

Lisäksi koulu järjestää myös lyhyempiä, opetushallituksen rahoittamia kerhoja, joista koulu ilmoittaa itse.

Koulujen harrastustoiminnassa noudatetaan kaupungin kouluille linjaamaa hygienia- ja kasvomaskisuositusta. Harrastuskerhoja ei pidetä koulujen loma-aikoina tai pyhäpäivinä.


Salibandy, vuosiluokat 1–6

Aika: perjantaisin 20.1.-26.5. klo 10.45-12.15 välituntiliikunta
(klo 10.45-11.15 1.-2.-lk, kl. 10.30-12 5.-6.-lk ja klo 11.45-12.15 3.-4.-lk)
Paikka: Sannäs skolan gymnastiksal
Ohjaaja: Porvoon salibandyseura, toiminnanjohtaja@porvoonsalibandyseura.net
Hinta: maksuton

OBS! Klubben behöver inte anmälas, du kan bara anlända. Instruktör samlar in en lista med namn.

Spelar innebandy med ett avslappnat grepp. Klasserna är för både pojkar och flickor. Oavsett om du var ny på innebandy eller redan lite erfaren veteran, välkommen att vara med! Klubbens instruktör är Porvoon Salibandyseura.

Teatteri, åk 1-6

Aika: keskiviikkoisin 18.1.-24.5. klo 13.15-14.15
Paikka: Sannäs skolan
Ohjaaja: Teatteri Soittorasia, pentti.kinosmaa@teatterisoittorasia.com
Hinta: maksuton

Teatteri harrastuksena on löytöretki omaan itseen tekijänä ja kokijana. Teatterissa kiinnostuksen kohteita voi olla monia, joista tunnetuin on esiintyminen tai näytteleminen, kumpi vaan käy. Tiesitkö, että Teatteriharrastus voi olla myös kirjoittamista, lavastamista, pukujen ompelua, maskeerausta, rekvisiitan valmistamista, julisteiden suunnittelua, valokuvausta, tanssia, laulua, soittamista. Kuten huomaat, vaihtoehtoja on useita, joista sinä voit kokeilemalla valita omasi!

Teatteria tehdessä opit taitoja, joita hyödynnät koulussa, harrastuksissa, kotona ja tulevaisuuden työpaikallasikin. Näitä taitoja on muun muassa toisten kanssa toimeen tuleminen, kompromissit, ideointi, mielikuvitus, keskusteleminen ja toimiminen yhdessä muiden kanssa, omien mielipiteiden esiin tuominen sekä toisten huomioon ottaminen. Tärkeää meille kaikille on tulla nähdyksi ja kuulluksi sekä pitää hauskaa yhdessä uusien tuttavuuksien kanssa!

Etäryhmät 3.-6. -luokkalaisille

Mer information:

Pia Angeria

Projektikoordinaattori