Kuninkaantien työterveys

Ajankohtaista

Työterveyshuollon toimintaa vähennetään

Työterveys supistaa toimintaansa koronavirustilanteen ja vallitsevien poikkeusolojen johdosta.

Tämän takia osa lakisääteisistä työterveyspalveluista perutaan 30.4.2020 asti, ja palvelemme tarvittaessa puhelinneuvonnan kautta. Kaikista peruutuksista ilmoitetaan asiakkaille henkilökohtaisesti. Työterveysneuvottelut pidetään pääosin kuten sovittu.

Osa työterveyshoitajista on siirtynyt kaupungin sisällä toisiin työtehtäviin, joten he eivät ole tavoitettavissa.

Työterveyden kanslia on suljettu.

Puhelinneuvonta saattaa ruuhkautua. Toivomme kärsivällisyyttä, palvelemme parhaamme mukaan. 

Lisätietoja saa Kuninkaantien työterveyden neuvontapuhelimesta 019 5204 693

Työterveys kehottaa seuraamaan THL antamia ohjeita koronaviruksen ehkäisemiseen työpaikalla. Muistutamme kiinnittämään huomiota hyvään käsihygieniaan sekä oikeaan aivastus-/yskimis- ja niistämishygieniaan. 

Suosittelemme sairauspoissaolotodistuskäytäntöjen keventämistä

Suosittelemme kaikkia työnantajia, joilla on voimassa oleva sairaanhoitosopimus, ottamaan käyttöön normaalia pidemmät oma-ilmoitteiset sairauspoissaolot vähentämään terveydenhuollon kuormitusta.

Suosittelemme myös hyväksymään puhelimella myönnetyt lääkärin ja hoitajan sairaspoissaolotodistukset epidemian aikana. Haluamme muistuttaa, että työterveydenhuollossa emme kirjoita sairaspoissaolotodistuksia muissa kuin työkyvyttömyystilanteissa.

Työterveydenhuollossa emme toistaiseksi ota koronavirusnäytteitä.

Oireiden itsearviointisovellukset voivat tukea omatoimista hoidon tarpeen arviointia: https://www.omaolo.fi

Terveyden ja hyvinvointilaitos on koonnut ohjeita työpaikoille koronavirusepidemian ehkäisyyn verkkosivuilla: https://hyvatyo.ttl.fi/koronavirusohjeistus

 


Kuninkaantien työterveys tarjoaa työterveyshuollon palveluita Porvoon, Sipoon, Pornaisten ja Askolan alueella.

Tutustu esitteeseemme:

Kuninkaantien työterveyden esite

Yhteistyössä muiden kunnallisten työterveyshuoltojen kanssa Kuninkaantien työterveyden palvelut ovat saatavilla eri puolilla Suomea.

Tekniikankaari 1 A, 06100 Porvoo

  • Ajanvaraus ja asiakaspalvelu
    019 520 4693, 019 520 4694
  • Kuninkaantien työterveydellä on käytössä takaisinsoittopalvelu. Varmista, että puhelimessasi on numeronäyttö päällä, jos haluat jättää soittopyynnön.

Avoinna ma–to 8–16, pe 8–14
Pyhäpäivää edeltävänä päivänä 8–14

Sipoon toimipiste

Jussaksentie 3, 04130 Sipoo
Kaikki vastaanotot ajanvarauksella


Kuninkaantien työterveydelle takaisinsoittojärjestelmä

Kuninkaantien työterveys on ottanut käyttöön asiakkaiden jo pitkään toivoman takaisinsoittojärjestelmän ajanvaraus- ja neuvontanumeroihin. Puhelinnumerot 019 520 4693 ja 019 520 4694 jäävät ennalleen, joten soittajan ei tarvitse opetella uutta numeroa. Soittajalle annetaan mahdollisuus jättää soittopyyntö tai hän voi jäädä odottamaan linjalle. Puhelinpalvelu toimii aukioloaikoina kuitenkin siten, että soittopyyntöjä ei oteta enää vastaan tuntia ennen sulkeutumista. Jatkossa työterveyshuollon palvelunumeroihin vastaavat työterveyshoitajat.

Omalle työterveyshoitajalle voi edelleen soittaa myös suoraan, mutta takaisinsoittosysteemin käyttöön oton myötä työterveyshoitajat luopuvat vakituisista puhelinajoista. Jos oma työterveyshoitaja ei pysty vastamaan puhelimeensa, voi hänelle jättää soittopyynnön vastaajaan tai varata hänelle soittoajan ajanvaraus- ja neuvontanumerosta.