Kuninkaantien työterveys

Kuninkaantien työterveyden puhelinpalvelun kellonajat muuttuivat 4.10.2021

Kuninkaantien työterveyden ajanvaraus- ja neuvontapuhelinpalvelu muuttui 4.10.2021. Puhelinpalvelu toimii jatkossa maanantaista perjantaihin klo 8.00–12.00. Puhelimeen vastaa aina työterveyshoitaja, joka tekee hoidon tarpeen arvioinnin.

Muina aikoina voit olla yhteydessä omaan työterveyshoitajaan joko puhelimitse tai sähköpostitse. Työterveyshoitaja on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Tarkista työterveyshoitajien yhteystiedot tästä: Työterveyshoitajien yhteystiedot

Kuninkaantien työterveyden takaisinsoittojärjestelmä

Kuninkaantien työterveydellä on käytössä takaisinsoittojärjestelmä. Kun soitat ajanvaraus- ja neuvontanumeroihin 019 520 4693 ja 019 520 4694 sinulle tarjotaan mahdollisuus jättää soittopyyntö tai jäädä odottamaan linjalle. Takaisinsoittojärjestelmä toimii 4.10.2021 alkaen aukioloaikoina ma-pe klo 8-12. Työterveyshuollon palvelunumeroihin vastaa aina työterveyshoitaja.

Omalle työterveyshoitajalle voi edelleen soittaa myös suoraan. Jos oma työterveyshoitaja ei pysty vastamaan puhelimeen, voi hänelle jättää soittopyynnön vastaajaan tai varata hänelle soittoajan ajanvaraus- ja neuvontanumerosta.


Sipoon toimipiste muuttaa Nikkilästä Söderkullaan 

Kuninkaantien työterveys aloittaa toimintansa Söderkullassa keväällä 2022 tilojen remontoinnin jälkeen. Siihen saakka Kuninkaantien työterveys palvelee normaalisti Jussaksentiellä Nikkilässä.

Lue tiedote: Sipoo muuttaa uusiin tiloihin TIEDOTE 7.9.2021


Ajankohtaista korona-aikana

Työterveys kehottaa seuraamaan THL:n antamia ohjeita koronaviruksen ehkäisemiseen työpaikalla. Muistutamme kiinnittämään huomiota hyvään käsihygieniaan sekä oikeaan aivastus-/yskimis- ja niistämishygieniaan.

Koronatodistus Omakanta

Koronarokotukset

Koronavirus

Sähköinen ajanvaraus koronatestiin

Jos sinulla on kuumetta, hengitystie-, vatsaoireita tai muita koronavirukseen viittavia oireita, voit itse tehdä koronavirustaudin oirearvion Koronabotin kautta. Sieltä voit myös sähköisesti varata ajan koronatestiin, jos olet Uudenmaan kunnan asukas. Jos olet helsinkiläinen, voit varata ajan koronatestiin osoitteessa Omaolo.fi.

Huomioithan, että työterveyshuollon lähetettä ei vaadita erikseen koronatestin varauksen yhteydessä.

Sähköinen ajanvaraus koronatestiin

Puhelinajanvaraus koronatestiin ja koronaoireisten neuvontanumerot

Kuninkaantien työterveyden puhelinajanvaraus- ja neuvontanumerosta saat neuvoa koronaan liittyvistä asioista 019 520 4693 ja 019 520 4694. Puhelinajanvaraus- ja neuvonta on auki ma-pe klo 8-12. Lisätietoa koronaoireisten yleisistä neuvontanumeroista ja ajanvarauksesta koronatestiin saat omalta terveysasemaltasi.


Suosittelemme sairauspoissaolotodistuskäytäntöjen keventämistä

Suosittelemme kaikkia työnantajia, joilla on voimassa oleva sairaanhoitosopimus, ottamaan käyttöön normaalia pidemmät oma-ilmoitteiset sairauspoissaolot vähentämään terveydenhuollon kuormitusta.

Suosittelemme myös hyväksymään puhelimella myönnetyt lääkärin ja hoitajan sairaspoissaolotodistukset epidemian aikana. Haluamme muistuttaa, että työterveydenhuollossa emme kirjoita sairaspoissaolotodistuksia muissa kuin työkyvyttömyystilanteissa.

Työterveydenhuollossa emme toistaiseksi ota koronavirusnäytteitä.

Oireiden itsearviointisovellukset voivat tukea omatoimista hoidon tarpeen arviointia: https://www.omaolo.fi

Terveyden ja hyvinvointilaitos on koonnut ohjeita työpaikoille koronavirusepidemian ehkäisyyn verkkosivuilla: https://hyvatyo.ttl.fi/koronavirusohjeistus


Kuninkaantien työterveyden yhteystiedot ja palvelut

Käyntiosoite: Tekniikankaari 1 A, 06100 Porvoo

Tavalliset aukioloajat:

  • ma–to 8–16
  • pe 8–14
  • pyhäpäivää edeltävänä päivänä 8–14

Kanslian aukioloajat:

  • ma-to klo 8-12 sekä 13-15.30
  • pe klo 8-12 ja 13-14

Ajanvaraus ja neuvonta puhelimitse, aukioloajat:

  • ma-pe klo 8-12, puh 019 520 4693, 019 520 4694
  • Kuninkaantien työterveydellä on käytössä takaisinsoittopalvelu. Varmista, että puhelimessasi on numeronäyttö päällä, jos haluat jättää soittopyynnön.

Palvelut

Kuninkaantien työterveys tarjoaa työterveyshuollon palveluita Porvoon, Sipoon, Pornaisten ja Askolan alueella. Yhteistyössä muiden kunnallisten työterveyshuoltojen kanssa Kuninkaantien työterveyden palvelut ovat saatavilla eri puolilla Suomea.

Tutustu esitteeseemme: Kuninkaantien työterveyden esite


Sipoon toimipiste

Jussaksentie 3, 04130 Sipoo
Kaikki vastaanotot ajanvarauksella