Kuninkaantien työterveys

Kuninkaantien työterveys tarjoaa työterveyshuollon palveluita Porvoon, Sipoon, Pornaisten ja Askolan alueella.

Tutustu esitteeseemme:

Kuninkaantien työterveyden esite

Yhteistyössä muiden kunnallisten työterveyshuoltojen kanssa Kuninkaantien työterveyden palvelut ovat saatavilla eri puolilla Suomea.

Tekniikankaari 1 A, 06100 Porvoo

  • Ajanvaraus ja asiakaspalvelu
    019 520 4693, 019 520 4694
  • Kuninkaantien työterveydellä on käytössä takaisinsoittopalvelu. Varmista, että puhelimessasi on numeronäyttö päällä, jos haluat jättää soittopyynnön.

Avoinna ma–to 8–16, pe 8–14
Pyhäpäivää edeltävänä päivänä 8–14

Sipoon toimipiste

Jussaksentie 3, 04130 Sipoo
Kaikki vastaanotot ajanvarauksella


Kuninkaantien työterveydelle takaisinsoittojärjestelmä

Kuninkaantien työterveys on ottanut käyttöön asiakkaiden jo pitkään toivoman takaisinsoittojärjestelmän ajanvaraus- ja neuvontanumeroihin. Puhelinnumerot 019 520 4693 ja 019 520 4694 jäävät ennalleen, joten soittajan ei tarvitse opetella uutta numeroa. Soittajalle annetaan mahdollisuus jättää soittopyyntö tai hän voi jäädä odottamaan linjalle. Puhelinpalvelu toimii aukioloaikoina kuitenkin siten, että soittopyyntöjä ei oteta enää vastaan tuntia ennen sulkeutumista. Jatkossa työterveyshuollon palvelunumeroihin vastaavat työterveyshoitajat.

Omalle työterveyshoitajalle voi edelleen soittaa myös suoraan, mutta takaisinsoittosysteemin käyttöön oton myötä työterveyshoitajat luopuvat vakituisista puhelinajoista. Jos oma työterveyshoitaja ei pysty vastamaan puhelimeensa, voi hänelle jättää soittopyynnön vastaajaan tai varata hänelle soittoajan ajanvaraus- ja neuvontanumerosta.