Kurssit ja muut opinnot

Viikonloppu- ja kesäkurssit

Taidekoulu järjestää vuosittain useita kaikille avoimia viikonloppu- ja kesäkursseja. Kurssien sisältö vaihtelee vuosittain, ja osa niistä sopii myös aikuisille. Kurssit vastaavat taiteen yleisen oppimäärän opetusta.

Tarkempaa tietoa kursseista ja niiden hinnoista saa kansliasta. Kurssien hintaan sisältyy perusmateriaali. Kurssilasku lähetetään kotiin postitse.

Ilmoittautuminen

Kursseille voi ilmoittautua sähköpostitse taidekoulu@porvoo.fi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssille ilmoittautuminen on sitova.

Osallistuja maksaa 50 prosenttia kurssimaksusta, jos hän peruu osallistumisensa myöhemmin kuin viikkoa ennen kurssin alkua (ei koske sairastapauksia). Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa. Ota kurssille omat eväät. Koulu tarjoaa juotavaa osallistujille.

Osallistujille lähetetään kurssivahvistus sähköpostitse noin viikkoa ennen kurssin alkamista. Kurssi joudutaan perumaan, jos osallistujia on liian vähän. Peruuntumisesta tiedotetaan erikseen ilmoittautuneille.

Näyttelykäynnit ja opintomatkat

Taidekoulu pyrkii järjestämään vuosittain ainakin yhden näyttely- tai opintomatkan jokaiselle ryhmälle. Näyttelykäynnit ovat osa opetusta ja ne korvaavat oppitunnin. Näyttelykäynneistä saatetaan periä erillinen matkakustannuksista aiheutuva maksu. 

Kotitehtävät

Sekä minityöpajoihin että syventävien opintojen työpajoihin voi kuulua kotitehtäviä. Erityisesti päättötyötä tekevien ja portfolioita kokoavien oppilaiden on hyvä varautua ajoittaiseen kotona työskentelyyn.