Kuvismuskari

Taidekoulu tiedottaa

Porvoon taidekoulun yli 12-vuotiaiden opetus jatkuu 8.2. lähtien etäopetuksena.
Alle 12-vuotiaiden (v. 2009 ja myöhemmin syntyneet) opetus toteutetaan lähiopetuksena alle 10 hengen pienryhmissä.

Etäopetus toteutetaan monimuotoisesti. Lähetämme kaikille ensin sähköpostia viimeistään samana päivänä kuin taidekoulutunti olisi.

Lisätietoja:
vt. rehtori Jenni Iivonen puh. 040 612 7492, jenni.iivonen@porvoo.fi
toimistosihteeri Emma Lavonen puh.  040 352 7004, taidekoulu@porvoo.fi

Katso:
Porvoon kaupungin koronasuositukset ja -rajoitukset


Kuvismuskari on koulu, jossa varhaisiän kuvataide- ja musiikkiopetus on yhdistetty yhdeksi kokonaisuudeksi. Opetuksessa tärkeintä on elämyksellisyys ja kokonaisvaltaisuus yhdistettynä tekemisen ja oppimisen iloon.

Kuvismuskari toteutetaan Porvoon taidekoulun ja Porvoonseudun musiikkiopiston yhteistyönä. Opetuksessa noudatetaan taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän opetussuunnitelmaa.


Kuvismuskarin opetus

Kuvismuskarissa lapsia kannustetaan tekemään, tutkimaan, leikkimään, liikkumaan, katselemaan ja kuuntelemaan. Opetuksen tavoitteena on herättää lapsen kiinnostus monipuolisesti musiikkiin, kuvataiteisiin ja draamaan.

Kuvismuskarin opetus on tarkoitettu 0–10-vuotiaille. Alle 3-vuotiaat osallistuvat perheryhmiin, joissa lapsen mukana on yksi aikuinen. Oppitunnit koostuvat oppilasryhmän yhteisestä johdantovaiheesta sekä erillisistä kuvataide- ja musiikkiosioista. Muita opetukseen kuuluvia opintoja ovat:

  • lyhytkurssit (taidekoulun)
  • näyttelykäynnit
  • opintomatkat
  • kotitehtävät
  • konsertit
  • teatteriesitykset

Kuvismuskarissa vapaita oppilaspaikkoja

Kuvismuskarin 3-6-vuotiaiden aamupäiväryhmästä sekä yli 2-vuotiaiden perheryhmästä löytyy vielä muutamia vapaita oppilaspaikkoja. 

Vapaita paikkoja voi tiedustella osoitteesta kuvismuskari@porvoo.fi