Kyläkyyti pähkinänkuoressa

Kyläkyyti liikennöi Porvoon keskusta-alueen, Porvoon sairaalan alueen, Kokonniemen liikuntahallien ja pohjoisten kylien välillä maanantaista perjantaihin kello 17.30–21.30.

Kyläkyyti ajaa Saksalan, Suomenkylän, Haksin, Virtaalan, Tuorilan, Kerkkoon, Ilolan, Sikilän, Vanhamoision, Kaarenkylän, Vahijärven, Askolan kirkonkylän, Vakkolan, Särkijärven ja Monninkylän suuntaan.

Kyyti tilataan ja maksetaan mobiililaitteiseen ladattavalla Kyyti-sovelluksella. Kyydin tilaaja määrittelee noutopaikan ja määränpään, ja matka saatetaan yhdistää muiden samaan suuntaan kulkevien kyyteihin.

Voit tilata Kyläkyydin myös ilman Kyyti-sovellusta soittamalla kuljetusyhtiölle arkisin klo 13–15 numeroon 019 524 3993 aikaisintaan 5 vuorokautta ennen matkaa. Matka maksetaan silloin kuljettajalle käteisellä.

Kyläkyyti toimii kartalla värjättynä näkyvillä alueilla, eli matkan noutopaikka ja määränpää voivat sijaita näillä alueilla. Keskusta-alueen ja kylien sisäisiä matkoja Kyläkyydillä ei voi kulkea. Kaupungin keskusta-alueella noutopiste voi olla myös keräilypysäkki. Keräilypysäkit on merkitty Kyläkyydin tunnuksella. Kyläkyydin lähtö- ja saapumisajat voivat muuttua jonkin verran ilmoitettujen rajojen sisällä, mutta sovellus kertoo tarkemmin, milloin kyyti on tulossa.

Kyläkyydin toiminta-alue

Keräilypysäkit