Lapsille ja koululaisille

Kulttuuripalvelut järjestää lapsiperheille, kouluille ja päiväkodeille työpajoja, teatterinäytöksiä, konsertteja ja muita tapahtumia ympäri vuoden. Tutustuthan myös digitaaliseen sisältöön.


Peliviikko

Kansallinen peliviikko on kirjastojen aloitteesta lähtenyt pelikasvatuksen teemaviikko, jonka tavoitteena on rakentaa positiivista pelikulttuuria ja vähentää pelaamiseen ja pelaajiin liittyvä ennakkoluuloja. Viikon aikana järjestetään satoja avoimia tapahtumia eri puolilla Suomea, joissa pelataan esimerkiksi lautapelejä, roolipelejä, konsolipelejä ja tietokonepelejä, sekä tutustutaan pelikulttuuriin luentojen ja työpajojen muodossa. Kansallista tapahtumaa koordinoi Kansallinen audiovisuaalinen instituutti, peliviikko.fi

Peliviikkotoimintaa Porvoossa järjestävät kaupungin nuoriso-, kirjasto-, ja kulttuuripalvelut yhteistyökumppaneidensa kanssa. 

Lue lisää


Digitaaliset kulttuuripalvelut

Tutustu kaupungin tuottamiin digitaalisiin kulttuurielämyksiin. Tarjontaan kuuluu mm. konsertteja, pajoja ja museoelämyksiä.

Digitaaliset kulttuuripalvelut


Lasten valtiopäivätanssiaiset

Vallitseva pandemia pakotti kaupungin siirtämään vuoden 2020 Lasten tanssiaiset keväälle 2021. Tämä tarkoittaa, että tulevana keväänä tanssitaan poikkeuksellisesi kahdessa tapahtumassa Porvoon urheiluhallissa. Tanssiaisten yhteydessä juhlitaan myös Porvoo 675 -juhlavuotta. 

Torstaina 25.3. klo 12-14 
Tanssiaiset ryhmille joiden oli tarkoitus tanssia tapahtumassa keväällä 2020 

Perjantaina 26.3. klo 12-14 
Tanssiaiset lukuvuoden 2020-21 3. luokille sekä 3.-4. yhdysluokille.  

Lue lisää


Maksutta museoihin ja näyttelyihin


Taidereitti

Porvoon merkkihenkilöihin ja historiaan voi tutustua taiteen avulla helposti koululuokassa tai lähtemällä reitin varrelle.

Taidereitti esittelee kaupungin julkiset veistokset citynomadi-palvelussa. Reitin voi ladata myös puhelimeen.


Porvoon kansallinen kaupunkipuisto