Lapsiperheiden sosiaalityö

Lapsiperheiden neuvonta ja palveluohjaus

Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset neuvoa ja tukea arjen pulmatilanteissa. Vastaamme myös kysymyksiin ja hakemuksiin koskien kotipalvelua, perheohjausta, tukiperhettä tai tukihenkilöä sekä annamme tietoa toimeentulotuesta. Ohjaamme myös kunnan yleisiin palveluihin tarpeesi mukaan.

Torstaisin klo 9–12 voit tulla ilman ajanvarausta. Osoite: Taidetehtaankatu 4 C, 3 krs. Ilmoittaudu  neuvontaan, niin työntekijä hakee sinut aulasta.

Neuvontapuhelin

Neuvontapuhelimeen 040 673 5882 vastataan arkisin maanantaista perjantaihin klo 12–15 välillä. Muina aikoina yhteydenotot voi jättää Pyydä Apua -palvelun kautta sähköisellä lomakkeella, johon lapsiperheiden palvelukoordinaattori vastaa kolmen arkipäivän kuluessa.

Pyydä apua -palvelu vastaa pieneen huoleen ja neuvon tarpeeseen

Ole yhteydessä Pyydä apua -palveluun, kun haluat kysyä neuvoa ja ohjausta tai pohtia perheen arjen haasteita yhdessä ammattilaisen kanssa. Palveluun vastaa palvelukoordinaattori kolmen arkipäivän kuluessa. Tuki ja apu annetaan toiveesi mukaan puhelimitse tai sähköpostitse, ja sinut ohjataan tarvittaessa eteenpäin oikealle auttajataholle toiveittesi mukaan.

Lapsiperheiden sosiaalityö arvio kanssasi tuen tarvetta

Kun haluat apua ja toivot, että tilannettasi arvioidaan, voit olla yhteydessä itse tai toisen ammattilaisen kanssa. Syy voi olla esimerkiksi perheen kriisi, uupumus, lapsen tai nuoren kehitystä uhkaavat vaikeudet kotona tai koulussa, huoli päihteistä, väkivallasta, hyväksikäytöstä, mielenterveydestä tai peliriippuvuudesta. Sosiaalityöntekijä tekee kanssasi arvion ja tarvittaessa kirjallisen suunnitelman.

Tee yhteydenotto sosiaalihuoltoon tuen tarpeen arvioimiseksi

Ota yhteyttä

Neuvontapuhelimeen 040 673 5882 vastataan arkisin maanantaista perjantaihin klo 12–15 välillä

Lapsiperheiden palvelukoordinaattori yhteystiedot

Sosiaalityöntekijät tavoitat puhelinaikoina keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9–10

Sosiaalipalveluiden neuvonta ja info: 019 520 3400 arkisin klo 8–16

Voit lähettää meille salattua sähköpostia avaamalla selaimella osoitteen https://turvaposti.porvoo.fi  ja rekisteröitymällä palveluun. Valitse sähköposti sope@porvoo.fi 

Tutustu lapsiperheiden sosiaalityön esitteeseen

Iltaisin ja viikonloppuisin kiireellisissä asioissa palvelee Itä-Uudenmaan Sosiaalipäivystys: