Liikunta ja ulkoilu

Halloween Climbing 29.10 – kuntoportaiden valot pois käytöstä

Kokonniemi järjestää kiipeilytapahtuman perjantaina 29.10. seikkailupuistossa.
Tunnelman luomiseksi kuntoportaiden valaistus pidetään pois päältä klo 19-23.


Varusmiespalvelus edessä?

Porvoon Liikuntapalvelut tarjoaa tuleville varusmiehille mahdollisuuden kohottaa kuntoaan ennen varusmiespalveluksen alkua. Alla mainitut kurssit ovat ns. matalan kynnyksen ryhmiä, joissa jokaisella osallistujalla on mahdollisuus nostattaa peruskuntoaan ja saada vinkkejä omatoimiseen liikkumiseen.
Kurssit eivät vaadi aikaisempaa lajitaustaa.

Palloilulajien parissa kestävyyskunto nousuun
Tule kohottamaan kestävyyskuntoa erilaisten palloilulajien parissa torstaisin klo 19–20, Kokonhallilla. Aloitus tammikuussa 2020. Ohjaajana Hannu Vihreäluoto

Uimataito uudelle tasolle
Uimatekniikka-kurssi kehittää vapaa-, selkä- ja rintauinnin perustaitoja. Harjoitteilla parannetaan koordinaatiota sekä oman kehon hahmottamista vedessä.
Kurssi pidetään marraskuussa 2021 (maanantaisin klo 19-20) Omenamäessä.  

Voimaharjoittelu ja terveellinen ravitsemus tutuksi
Peruskuntoa kohottavalla kurssilla saat eväitä terveellisiin elämäntapoihin sekä opastusta voimaharjoittelun perusteisiin ohjaajan opastuksella. Kurssi alkaa tammikuuassa 2022.

Ilmoittaudu kursseille
Kurssiesite 

Lisätietoja erityisliikunnanohjaaja Christian Bremer, yhteystiedot


Koko perheen palloilumaa 2.10.

Koko perheelle tarkoitettu maksuton palloilumaa järjestetään Kokonhallilla syksyn aikana kolme kertaa, lauantaisin klo 10-12. Päivämäärät ovat: 2.10., 30.10. ja 27.11.21.

Palloilumaassa voit kokeilla kaikenlaisia palloilulajeja, pickleballista lentopalloon. Palloilumaa toteutetaan yhdessä urheiluseurojen kanssa ja se on osittain ohjattua.
Lapsilla tulee olla täysi-ikäinen huoltaja mukana.


Lasten liikuntamaatoiminta alkaa taas

Liikuntamaa toiminta alkaa Kokonhallilla 3.lokakuuta ja Kevätkummussa (Kantele-talo) 5.lokakuuta miniliikuntamaana.

Lasten liikuntamaa on vapaata ja vauhdikasta liikuntaa ja temmellystä 0–10-vuotiaille. Toiminta on valvottua, mutta ei ohjattua. Jokaisella lapsella tulee olla huoltaja mukana, jonka vastuulla lapsi on.
Kokonhallilla sisäänpääsymaksu on 1 euroa/lapsi, alle 1-vuotiaat maksutta. Maksu suoritetaan paikan päällä käteisellä. Kevätkummun miniliikuntamaa on maksuton.

Tutustu liikuntamaan aikatauluihin ja ohjeisiin


Kokonniemen ensilumenladun rakennustyöt käynnistyneet, rajoittaa osin kuntoradan käyttöä

Urakan arvioidaan olevan valmis marraskuun alkuun mennessä. 
Kokonniemen kuntoradan valot ovat poissa käytöstä rakennustöiden ajan. Valot kytketään päälle heti kun rakennustöiden valmiusaste sen mahdollistaa.
Ensilumenlatu rakennetaan nykyistä kuntoratapohjaa hyödyntäen. Rakennustyöt rajoittavat Kokonniemen kuntoradan käyttöä ja osa kuntoradasta joudutaan sulkemaan.
Alueet merkitään maastoon selkeästi työmaa-aidoilla ja nauhoituksilla. Suljetuksi merkityillä alueilla liikkuminen on kielletty.Työmaa-alue


Voimassa olevat koronarajoitukset 

Kaikki kaupungin koronaan liittyvät suositukset ja rajoitukset löydät täältä: 
Suositukset ja rajoitukset