MiniKultis Liikunta

Liikuntavaunu

Päiväkodit ja koulut voivat maksutta lainata liikuntapalveluiden liikuntavaunua. Vaunu on kaappimallinen katettu perävaunu joka on täynnä erilaisia liikuntavälineitä. Sisältö vaihtelee vuodenaikojen mukaan.
Varaustoivomukset lähetetään osoitteeseen liikunta.tilavaraus@porvoo.fi.


Liikuntapaikat ja -tilat päiväkotien yhteydessä

Liikuntapalvelut rakentaa ja ylläpitää urheilu- ja liikuntapaikkoja, joissa pienetkin lapset voivat harrastaa liikuntaa. Lähiliikuntapaikat, uimarannat, jääkentät ja -hallit, hiihtoladut, uimahalli, skeittipuisto, Pump Track-rata, urheilukentät, ulkoilureitit/kuntoradat. 


Liikuntanalle + reissuvihko esikoululaisille

Kaikki esikouluryhmät saavat pehmolelun (=liikuntanallen) sekä reissuvihon. Jokainen esikoululainen saa vuorollaan nallen sekä reissuvihon kotiin viikoksi, jonka aikana perhe merkitsee kaikki koko perheen liikuntasuoritukset, jossa lapsi on ollut mukana reissuvihkoon. Nalle liikkuu tietysti myös mukana. Seuraavalla viikolla nalle + vihko siirtyy toiseen perheeseen.


Lasten Liikuntamaailma-toiminta

Lasten liikuntamaailma Kokonhallissa (Jääkiekkotie 3)

Sunnuntaisin klo 10-12 ajalla 27.9.-20.12.2020 muutamaa sunnuntaita lukuunottamatta (tiedot saa valvojilta).
Vapaata ja vauhdikasta liikuntaa ja temmellystä 0–10-vuotiaille. Toiminta on valvottua, mutta ei ohjattua. Jokaisella lapsella tulee olla huoltaja mukana, jonka vastuulla lapsi on.
Sisäänpääsymaksu: 2 €/lapsi, alle 1-vuotiaat maksutta. Maksu suoritetaan paikan päällä käteisellä.

Mini-liikuntamaatoiminta Kevätkummun Kanteletalon liikuntasalissa (Sammontie 3)

Vapaata ja vauhdikasta liikuntaa ja temmellystä. Mini-liikuntamaailma liikuttaa  Kevätkummun Kantele-talon liikuntasalissa (Sammontie 3) kolme kertaa viikossa ajalla 22.9.-18.12.2020. Toiminta on valvottua, mutta ei ohjattua. Jokaisella lapsella tulee olla huoltaja mukana, jonka vastuulla lapsi on. Ei osanottomaksua eikä ennakkoilmoittautumista.

  • tiistaisin klo 9.00–10.30, alle kouluikäiset, C-sali
  • torstaisin klo 9.30–11, alle kouluikäiset, C-sali
  • perjantaisin klo 16.30–18.30, 0–10-vuotiaat, B-sali

Uimahallikäynnit

Päiväkoti- ja esikouluryhmät voivat maksutta tulla uimaan Porvoon uimahalliin (varaukset etukäteen). Myös mahdollisuus maksulliseen uimaopetukseen.


Luisteluohjausta päiväkotilapsille

Suunnitteilla yhteistyössä paikallisten jääurheiluseurojen kanssa luistelun alkeisopetusta päiväkotilapsille sekä henkilökunnalle.


Lisätietoja MiniKultis Liikunnasta liikunnanohjaaja Mia Heikkilä yhteystiedot tai liikunnanohjaaja Päivi Häkkinen yhteystiedot

Porvoon liikuntapalvelut