Skip to content

Luistelutapahtuma Ice Skating Tour Porvoossa maanantaina 11. joulukuuta

Ice Skating Tour Porvoossa 11.12.

Iloinen ja vauhdikas Ice Skating Tour tulee jälleen Porvooseen Pallokentän isolle tekojäälle.

Päivällä on hauskaa luisteluohjelmaa koululaisille ja illalla perheet pääsevät kokemaan luistelun riemua klo 18–20.

Ohjelmassa on musiikkia, kisailuja, luisteluvalssia, kuntoluistelua, limboa, pujottelua ja jäädisco. Rytmiä iloiseen menoon antaa Dj Music. Ohjelmaa on myös perheen pienimmille. Paikan päältä löytyy lisäksi luistimien testipiste. Ohjaajina toimivat Ice Skating Tourin ohjaajat. Osallistuminen on maksutonta!

– Vuosittain perhetapahtumaan osallistuu noin 400–600 innokasta luistelijaa. Jo päivällä lähes 650 porvoolaista koululaista viilettää jäällä omilla vuoroillaan. Porvoossa tapahtuma järjestetään jo 12. kerran. Emme ole vielä kertaakaan joutuneet peruuttamaan tapahtumaa sään vuoksi, luistelun riemua on koettu niin vesi-, räntä- kuin lumisateessa, nollakelissä ja pakkasessa. Kerran tapahtuma on siirretty jäähalliin sääolosuhteiden takia. Aina on ollut hauskaa, kertoo Helena Forsbäck-Turunen kaupungin liikuntapalveluista.

Iso tekojää sijaitsee Keskuskoulun ja Linnajoen koulun vieressä, osoite Lukiokatu 22. Autolla tapahtumaan tulevat voivat illalla käyttää koulujen ja Urheiluhallin parkkialueita.

Jo 20. kiertuevuosi

Ice Skating Tour kiertää 70 paikkakunnalla kaudella 2017–2018. Kyseessä on jo 20. kiertuevuosi. Ice Skating Tour on liikuttanut ja innostanut koululaisia vuodesta 1998 alkaen. Tällä kaudella Ice Skating Tour -jättikiertue järjestetään jo toista kertaa yhteistyössä Suomen Taitoluisteluliiton kanssa. Juhlakiertueen teemana on ”20 years of hard skate”. Konseptiin kuuluvat koululaisluistelut sekä koko perheen luisteluillat. Koululaisluisteluissa viiletetään luokka-aste kerrallaan Tour-ohjaajien tahdissa tunnin ajan. Organisaation mukaan koululaisluisteluissa teemoina ovat hiki, hauskuus ja yrittäminen.

Ice Skating Tour konsepti on Luisteluliiton operoima kokonaisuus, jota tehdään yhdessä kuntien liikunta- ja vapaa-aikatoimien, koulujen sekä Taitoluisteluliiton kanssa. Tapahtuman toteutusta ovat yhteiskuntavastuullisella panoksellaan mahdollistamassa yhteistyökumppanit S-ryhmä, Fazer, Viking Line, LähiTapiola, Nordqvist ja Framery.


Lisätietoja:

www.luisteluliitto.fi/ice-skating-tour

- Helena Forsbäck-Turunen, liikuntasihteeri, puh. 040 762 8606, helena.forsback-turunen@porvoo.fi

5.12.2017 8:25

Tunnisteet: Liikunta Lapsiperheet