Näsin kuntoutuskeskus

Näsin kuntoutuskeskuksessa saa hoitoa silloin, kun sairaus vaatii sairaalahoitoa ja kuntoutusta, mutta ei enää erikoissairaanhoitoa. Kuntoutuskeskuksen osastoilla tuetaan selviytymään päivittäisistä toiminnoista ja autetaan niissä toiminnoissa, joista ei selviydy itsenäisesti. Tavoitteena on vahvistaa omia voimavaroja, kannustaa ja tukea omatoimisuuteen. Vierailuaika päivittäin klo 11–19. Muista vierailuajoista pyydämme sopimaan henkilökunnan kanssa.

 Ohjeita vierailijoille

Koronatilanteen vuoksi osastoillamme on ollut voimassa vierailurajoituksia. Rajoitusten avulla olemme suojanneet asukkaitamme tartunnoilta.  Suosittelemme ensisijaisesti potilaiden ja omaisten tapaamisia piha-alueella tai terasseilla. Potilaat voivat ulkoilla omaisten kanssa turvaohjeet huomioiden. 

Lähiomaisten vierailu potilashuoneessa on mahdollista. Vierailijoita saa tulla 1-2 kerrallaan/potilas. Osastoiden yleisissä tiloissa oleskelu on kielletty. Vierailusta sovitaan henkilökunnan kanssa etukäteen. Henkilökunta ohjaa käsihygieniassa ja antaa vierailijoille suunenäsuojaimen vierailun ajaksi. 

Tapaamisissa pyydämme omaisia noudattamaan seuraavia ohjeita: 

  •         Tule vain terveenä
  •         Ilmoita henkilökunnalle saapumisestasi
  •         Pidä huolta turvaetäisyydestä
  •         Noudata tehostettua käsihygieniaa ja oikeaoppista yskimis- ja niistämistekniikkaa.
  •         Vierailijan tulee käyttää käsihuuhdetta osastolle tullessa ja sieltä poistuessa
  •         Suojaudu kertakäyttöisellä suunenäsuojaimella koko vierailun ajan

Saattohoidossa olevan tai muuten vakavasti sairaan potilaan omaisten vierailut sovitaan yksikön kanssa. Niissä joustetaan mahdollisuuksien mukaan.