Työpajat

Kasvomaskin käyttöä suositellaan vahvasti

Sosiaali- ja terveystoimen toimipisteissä on toistaiseksi voimassa vahva kasvomaskisuositus. Kasvomaskin käyttöä ei edellytetä, jos sille on terveydellinen este, tai asiakas on alle 12-vuotias. 


Työpajoilla toteutetaan kuntouttavaa työtoimintaa sekä starttipajatoimintaa. Toiminta on sinulle porvoolainen, joka olet tällä hetkellä työtön, ilman opiskelupaikkaa tai muuten kaipaat tekemistä päiviin. Järjestämme suunnitelmallista ja tavoitteellista toimintaa muun muassa monipuolisista ja perinteisistä kädentaidoista aina erilaisin teemoihin painottuviin ryhmiin. Tarjoamme aiempaa enemmän ikärajattomia ryhmätoimintoja.

Pääset mukaan työtoimintaan lähettävän tahon kautta, esim. aikuissosiaalityö, lapsiperheiden sosiaalityö tai TYP. Voit tiedustella toiminnasta myös WSOY:n pajojen sosiaaliohjaaja Jaana Kavakalta puh. 040 809 2244 tai Tarmolan sosiaaliohjaaja Nina Jääskeläiseltä puh. 040 514 1507.

Työpajalla osallistut yksilö-, ryhmä- ja työelämävalmennukseen. Pajajakson pituus vaihtelee muutamasta viikosta kuukausiin. Kuntouttavan työtoiminnan jakson pituus on aina vähintään kolme kuukautta. Pajan tavoitteena on hyvinvoinnin ja työelämävalmiuksien parantaminen sekä jatkosuunnitelmien edistäminen.

Tervetuloa pajoille!