Työpajat

Kasvomaskin käyttöä suositellaan vahvasti

Sosiaali- ja terveystoimen toimipisteissä on toistaiseksi voimassa vahva kasvomaskisuositus. Kasvomaskin käyttöä ei edellytetä, jos sille on terveydellinen este, tai asiakas on alle 12-vuotias. 


Nuorten työpajat

Toiminta on sinulle 16–28-vuotias porvoolainen, joka olet tällä hetkellä työtön, ilman opiskelupaikkaa tai muuten kaipaat tekemistä päiviin. Toimintaa on neljällä vakituisella työpajalla, joista on tarkemmat tiedot alla. Lisäksi järjestetään erilaisia vaihtuvia pajaryhmiä, joihin erillinen haku. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse hakiessasi pajoille.

Työpajalla osallistut yksilö-, työ- ja työelämävalmennukseen. Pajalle tullaan työharjoitteluun tai kuntouttavaan työtoimintaan, myös oppilaitosyhteistyö on mahdollista. Pajajakson pituus vaihtelee muutamasta viikosta kuukausiin.

Pajan tavoitteena on elämänlaadun ja työelämätaitojen parantaminen: terveyttä ja hyvinvointia lisäämällä, työ- ja työelämätaitoja kehittämällä, tavoitteellisella toiminnalla ja tekemisellä, yhteisöllisellä ryhmävalmennuksella ja yksilövalmennuksen tuella

Haku nuorten työpajoille avautuu taas toukokuussa. Pajakohtaiset yhteystiedot pajaesittelyissä.

Aikuisten työpajat 

Toiminta on tarkoitettu yli 25-vuotiaille työttömille porvoolaisille. Pajalle tulet kuntouttavan työtoiminnan sopimuksella TE-toimiston tai Itä-Uudenmaan TYP:n kautta. Pajalla voit olla kuntouttavassa työtoiminnassa, työkokeilussa tai palkkatuella tavoitteidesi ja suunnitelmasi mukaisesti. Porvoossa on tällä hetkellä kolme eri työpajaa aikuisille, joista on tarkemmat tiedot alla. Työaika aikuisten pajoilla on neljä tuntia päivssä.

Tervetuloa pajoille!