Omatiimi-palvelu terveyskeskuksessa

Onko sinulla säännöllistä hoitoa vaativa sairaus tai hoidatko sosiaali- ja terveydenhuollon asioitasi monessa eri paikassa? Jos vastasit kyllä, niin Omatiimi on oikea paikka. Omatiimin asiakkaaksi pääsee terveyskeskuksen ajanvarauksen hoidontarpeen arvion kautta, puh. 019 520 4351.

Omatiimissä sinua palvelevat tarpeittesi mukaan eri sosiaali- ja terveystoimen ammattilaiset, kuten sairaanhoitajat, terveydenhoitajat, lääkärit, jalkaterapeutit, sosiaaliohjaajat, sosiaalityöntekijät, depressiohoitajat ja fysioterapeutit, tarvittaessa myös muita ammattiryhmiä.

Sinulle varataan aina ensin aika hoitajan vastaanotolle. Hoitaja laatii kanssasi hoito- ja palvelusuunnitelman, jonka mukaisesti saat hoitoa ja palvelua.

Ennen ensimmäistä Omatiimi-vastaanottoa täytä omahoitolomake ja ota se mukaan vastaanotolle. Ota mukaan myös ajantasainen lääkelista ja omamittaustulokset (verenpaine, verensokeri, pef jne). Omahoitolomakkeen löydät kaupungin nettisivuilta: www.porvoo.fi/terveyskeskus tai voit noutaa sen terveyskeskuksen Näsin tai Piispankadun toimipisteistä.

Jatkossa saat neuvontaa, ohjausta ja palvelua Omatiimistä hoitosuunnitelmasi mukaisesti.