Omatiimi-palvelu terveyskeskuksessa

Omatiimin fokus on säännöllistä hoitoa vaativissaa sairauksissa, erityisesti diabetes,  sydän- ja verisuonisairaudet ja astma. Sosiaali- ja terveydenhuollon asioita voidaan monen paikan sijaan hoitaa Omatiimissä. 

Omatiimissä sinua palvelevat tarpeittesi mukaan eri sosiaali- ja terveystoimen ammattilaiset, kuten sairaanhoitajat, terveydenhoitajat, lääkärit, jalkaterapeutit, sosiaaliohjaajat, sosiaalityöntekijät, depressiohoitajat ja fysioterapeutit, tarvittaessa myös muita ammattiryhmiä.

Sinulle varataan aina ensin aika hoitajan vastaanotolle. Hoitaja laatii kanssasi hoito- ja palvelusuunnitelman, jonka mukaisesti saat hoitoa ja palvelua. Saat puhelinnumeron myös ensimmäisen käynnin yhteydessä. 

Ennen ensimmäistä Omatiimi-vastaanottoa täytä omahoitolomake ja ota se mukaan vastaanotolle. Ota mukaan myös ajantasainen lääkelista ja omamittaustulokset (verenpaine, verensokeri, pef jne).

Omahoitolomake: Tulosta ja täytä lomake täällä www.porvoo.fi/terveyskeskus tai voit noutaa sen terveyskeskuksen Näsin toimipisteestä.

Jatkossa saat neuvontaa, ohjausta ja palvelua Omatiimistä hoitosuunnitelmasi mukaisesti.