Palveluneuvonta Ruori

Palveluneuvonta Ruorin vastaanotto Omenamäen palvelukeskuksessa on jälleen avoinna. Palvelemme arkisin klo 9–15 sekä myös puhelimitse ja sähköpostitse.

Puh. 040 676 1414 (tekstiviestit eivät toimi tässä numerossa) ja sähköposti ruori@porvoo.fi.


Kasvomaskin käyttöä suositellaan vahvasti

Sosiaali- ja terveystoimen toimipisteissä on toistaiseksi voimassa vahva kasvomaskisuositus. Kasvomaskin käyttöä ei edellytetä, jos sille on terveydellinen este, tai asiakas on alle 12-vuotias. Palvelutaloissa ja kuntoutusosastoilla kasvomaskia edellytetään kuitenkin jo yli 7-vuotiailta vierailta.


  • Pohditko omaa tai omaisesi pärjäämistä?
  • Mietitkö mistä ja miten saat apua arjen toimintoihin?
  • Tarvitsetko tietoa ikääntyneiden palveluista?

Ikäihmisten palveluneuvonta on keskitetty Ruoriin. Ruorista saat ohjausta ja neuvontaa. Kun kohtaat arjessasi haasteita, ota yhteyttä Ruoriin. Voimme sopia tapaamisen, jolloin pohdimme yhdessä millaista apua tarvitset.

Ohjaamme oikeaan suuntaan!

Ruorilla on tiedot julkisista, yksityistä sekä yhdistysten ja järjestöjen palveluista. Autamme valitsemaan juuri Sinulle parhaiten sopivat palvelut.Selvitämme kanssasi, voitko saada palveluihin tukea tai Kelan etuuksia.

Haluamme helpottaa asiointiasi. Tavoitteemme on, että ikäihmiset voivat asua turvallisesti ja mukavasti omassa kodissaan.

Soita tai tule käymään

Soita tai tule käymään ilman ajanvarausta.

Ruorin palveluneuvonta on maksutonta.

Tule ja kerro tarpeesi. Me neuvomme sopivan reitin!

Yhteystiedot:

Palveluneuvonta Ruori
Omenamäen palvelukeskus, Tulliportinkatu 4, 06100 Porvoo
Avoinna ma–pe klo 9–15
Puh. 040 676 1414 (tekstiviestit eivät toimi tässä numerossa)


Ikäihmisten sosiaalipalveluiden odotusajat 

Laki ikääntyneen väestön toimintakyvyn tukemisesta ja iäkkäiden sosiaali- ja terveyspalveluista 980/2012 (ns. Vanhuspalvelulaki) 26 § edellyttää kuntia julkaisemaan puolivuosittain tiedot siitä, missä ajassa ikääntynyt henkilö voi saada hakemansa sosiaalipalvelut.

Ikäihmisten sosiaalipalveluiden odotusajat 30.6.2021