Perhekeskuksen neuvonta ja palveluohjaus

Perhekeskus neuvonta ja palveluohjaus auttaa löytämään oikean palvelun. Saat meiltä apua kun tarvitset neuvoa ja tukea arjen pulmatilanteissa. Vastaamme myös kysymyksiin ja hakemuksiin esimerkiksi koskien kotipalvelua, perheohjausta, tukiperhettä tai tukihenkilöä sekä annamme tietoa toimeentulotuesta. Ohjaamme myös Porvoon yleisiin lapsiperheiden palveluihin kuten neuvolaan, avoimeen varhaiskasvatukseen, oppilashuoltoon tai kolmannen sektorin palveluihin. Olet tervetullut niin pienissä kuin isommissa asioissa!

Lapsiperheiden neuvonta- ja palveluohjaus 

Neuvontapuhelimeen 040 673 5882 vastataan arkisin klo 9–15 välillä. Muina aikoina yhteydenotot voi jättää Pyydä Apua -palvelun kautta sähköisellä lomakkeella, johon lapsiperheiden palvelukoordinaattori vastaa kolmen arkipäivän kuluessa.

Pyydä apua -palvelu vastaa pieneen huoleen ja neuvon tarpeeseen

Voit olla yhteydessä kaikkina vuorokaudenaikoina kaupungin nettisivujen Pyydä apua -palvelun kautta sähköisellä lomakkeella, johon palvelukoordinaattori vastaa kolmen arkipäivän kuluessa.

Palvelua voit käyttää esimerkiksi kun haluat kysyä neuvoa ja ohjausta tai pohtia perheen arjen haasteita yhdessä ammattilaisen kanssa. Tuki ja apu annetaan toiveesi mukaan puhelimitse tai sähköpostitse, ja sinut ohjataan tarvittaessa eteenpäin oikealle auttajataholle toiveittesi mukaan.

Pyydä apua -palveluun