Porvoo-bot

Porvoo-bot vastaa matkailuaiheisiin usein kysyttyihin kysymyksiin kolmella kielellä, suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Porvoo-bot toimii Facebook Messenger –alustalla sekä Facebookissa että porvoo.fi palvelussa. 

Porvoo-bot palvelee matkailijoita silloinkin kun matkailuneuvonta on suljettuna tai matkailuneuvojamme ovat varattuina. Porvoo-bot täydentää matkailuneuvonnan kanavia tarjoamalla kellonajasta riippumatonta neuvontaa.

Porvoo-bot vastaa noin 20 yleisimpään Porvoo aiheiseen matkailukysymykseen. Lisäksi Porvoo-bot opettelee uusia kysymyksiä sitä mukaan kun kysymyksiä kertyy palveluun. Kieliversioissa on otettu kohderyhmät huomioon siten, että vastaukset on räätälöity erilaisiksi kotimaisille ja kansainvälisille matkailijoille.

Mikäli Porvoo-bot hämmentyy kysymyksestä tai ei osaa vastata siihen, ohjataan matkailijat edelleen ottamaan yhteyttä suoraan matkailuneuvontaan. Mahdollisissa kaupungin palveluita koskevissa kysymyksissä Porvoo-bot ohjaa kysyjät Palvelupiste Kompassiin tai ePorvoo.fi palveluun.

Matkailuneuvonnan ja Palvelupiste Kompassin yhteystiedot

Porvoo-botin vakiovastaukset liittyvät mm. aukioloaikoihin, pysäköintiin, nähtävyyksiin, ravintoloihin ja kahviloihin.  Lisäksi Porvoo-bot antaa lisätietoa 10 käyntikohteesta Porvoossa QR-koodien avulla.

Porvoo-bot on tuotettu yhteistyössä RND Worksin kanssa.

Porvoo-bot on löydettävissä Facebookissa Porvoo-bot -nimellä.

Tietosuojaseloste