Porvoon Taidehalli

Taidehallin näyttelyvuosi alkaa helmikuussa

Taidehallin näyttelyvuosi alkaa helmikuussa uudistuneissa tiloissa. Tammikuussa Porvoon Taidehalli, Taidelainaamo Konsta sekä Shop ovat suljettuina. Uudistuneen Taidehallin avaa 8. helmikuuta Mikko Junturan näyttely Missed. 

Taidehallin tilamuutosten yhteydessä uusitaan myös Yrjö A. Jäntin taidekokoelmasta koottu perusnäyttely. Uusi, noin sadan teoksen kokonaisuus on edellistä ajallisesti laajempi otos taidekokoelman runsaasta ja monipuolisesta valikoimasta. Mukana on teoksia 1800-luvun jälkipuolelta 1980-luvulle, niin abstraktia kuin esittävääkin suomalaista taidetta. Jäntin kokoelmassa on maalauksia, veistoksia, grafiikkaa ja piirroksia sekä laaja kokonaisuus mitaleita. Näyttelyn ovat kuratoineet taideamanuenssi Susanna Widjeskog ja näyttelykoordinaattori Henrik Lindqvist.


Yrjö A. Jäntin taidekokoelma

Taidehallissa on pysyvästi esillä teoksia kaupungin kokoelmiin kuuluvasta Yrjö A. Jäntin taidekokoelmasta.

Yrjö A. Jäntin taidekokoelma

Kulma

Taidetehtaan yläaulan näyttelytila Kulman näyttelyihin voit tutustua aina, kun Taidetehdas on avoinna. Näyttelyt vaihtuvat noin kuukauden välein.

Ohjelmaa

Taidehallissa järjestetään konsertteja, tanssi- ja teatteriesityksiä, seminaareja ja muita tilaisuuksia. Löydät tapahtumat
Taidetehtaan tapahtumakalenterista

Voit myös vuokrata tilan yksityistilaisuutta varten. Tiedustelut Taidehallista tai näyttelykoordinaattorilta: Henrik Lindqvist.

Taidehalliin on vapaa pääsy, tervetuloa!