Porvoonseudun kuntosuunnistus 2020

Kuntosuunnistus starttaa ajanotolla 15.6.20 alkaen

Kuntosuunnistus sopii koko perheen harrastukseksi. Kuntosuunnistustapahtumia järjestetään viikoittain. Kausi alkaa huhtikuussa ja jatkuu syyskuulle. Yösuunnistusta on neljällä viimeisellä kerralla.
Porvoonseudun kuntosuunnistuksien järjestelyissä ovat mukana Porvoon kaupungin liikuntapalvelut sekä tapahtumien järjestelyistä vastaavat suunnistuseurat: Porvoon Urheilijat, Askolan Urheilijat, Akilles OK ja OK Orient.

Täältä löydät kuntosuunnistuspaikat rastilippu

Ohjeet kuntosuunnistajille

Kuntosuunnistukseen osallistutaan omalla vastuulla. Seuraa ohjeita, älä mene kielletyille alueille, kuten viljelyksille. Pysäköi myös autosi siten, ettei se haittaa muiden kulkua.

 • Lähtöaika on klo 17–18.30.
 • Ratavaihtoehtoja on A-E, 5 kpl. A (vaikea) n. 6km, B (normaali) n. 4,5km, C (normaali) n. 3,5km, D (helppo) n. 2,5 km sekä E (lapsille/aloittelijoille) n. 1,5 km.
  Kartan mittakaava vaihtelee, Jos mahdollista ratasuunnittelu huomioiden, niin pyritään radoilla C ja D 1:7500, A ja B radoilla voi olla myös 1:10 000.
 • Maksut aikuiset 7€ ja 16v + nuoremmat 3€.
  Voit ilmoittautua ja maksaa ennakkoon rastilippu.fi -palvelun kautta tai ilmoittautua ja suorittaa karttamaksun paikan päällä käteisellä, Smartum Payllä, Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Virike-seteleillä, Tyky -kuntoseteleillä sekä ePassilla.  Suosittelemme kuitenkin ilmoittautumista ja maksua rastilippu.fi -palvelun kautta.
 • Emit-leimasimet kaikilla radoilla. Järjestäjät eivät lainaa emit-kortteja osallistujille.
 • Ilmoittaudu lähdössä ja aina myös maalissa, jottei tarvitse järjestää maastoetsintöjä turhaan. Maali sulkeutuu klo 20:00 (yösuunnistuksessa klo 22:00).
 • Tämän lisäksi näitä kuntorasteja pääsee kiertämään omatoimisuunnistuksen merkeissä tapahtumapäivän jälkeisestä tiistaista aina seuraavaan sunnuntaihin asti.
  Ilmoittautuminen ja maksaminen omatoimisuunnistukseen tapahtuu rastilippu.fi palvelun kautta. Maksettuasi kartan pääset lataamaan ja tulostamaan kartan itse tai voit noutaa tulostetun kartan esittämällä maksutositteen joko paperisena tai mobiilisti Näsin S-marketista (PU / OK Orient/ AOK:n tapahtumien kartat) ja Askolan Salesta (AskU:n tapahtumien kartat).
  Omatoimisuunnistuksessa ei ole ajanottoa, rasteilla on rastiliput sekä koodilaput.

HUOM!
Muistetaan toimia vastuullisesti: sairaana ei lähdetä liikkumaan vaan pysytään kotona, huomioidaan riskiryhmät, pidetään etäisyys toisiin ihmisiin, muistetaan oikeaoppinen käsihygienia sekä oikeanlainen yskiminen.