#Porvoopodi

Julkaisemme #Porvoopodia pari kertaa kuukaudessa. Jaksoissa käsitellään Porvoota eri kulmista – kotikaupunkina, vierailukohteena ja työpaikkana. 

Ravintoloitsija Kai Kallio on tänä kesänä erittäin kiireinen. Bistro Sinne, Brasserie L'amour, catering-tilaisuuksia ja festivaalitarjoiluja... Miten Kai keksi perustaa huippuravintolan Porvooseen ja mistä löytää innostus ruokaan yhä uudestaan? Puhetta FACTORYfestin tarjoiluista ja VIP-kohtelusta, muiden festivaalien ruokatarjoilusta sekä Porvoon ravintolakentästä.

Jakson aiheet:

  • Bistro Sinnen ja Brasserie L’amourin perustaja Kai Kallio vieraana

  • Kallion ravintolat tarjoavat ruokiaan festivaaleilla tänä kesänä, listalta löytyy Provinssi, Flow ja nyt myös Porvoon FACTORYfest (27.-28.7.). Millaisia herkkuja festivaaleilla tarjoillaan?

  • Kai Kallion tausta ja intohimon lähde

  • Porvoon ravintolat ja yleiset ravintolatrendit

  • Parhaat festarimuistot

#Porvoopodi SoundCloudissa