Sateenkaarikahvila nuorille

Sateenkaarikahvila Porvoossa on tapaamis ja oleskelupaikka 14-22 vuotaille nuorille. Moninaisuus mielessä, itsemäärittelyä tai -määrittelemättömyyttä kunnioittaen. Kahvila on tarkoitettu sukupuoli- ja/tai seksuaalivähemmistöille sekä sukupuoli- ja/tai seksuaali- identiteettiä pohtiville.

Kahvila pidetään joka toinen viikko Porvoon Ohjaamossa, Mannerheiminkatu 20 E.

Kahvilassa voi nauttia pienestä iltapalasta, tehdä läksyjä, pelailla, jutella tuttujen kanssa tai tutustua uusiin ihmisiin. Rennon oleskelun ohella keskustellaan ajankohtaisista asioista, viikon tapahtumista tai muista nuoria koskevista asioista. Ohjelmaa ja sisältöä kehitetään yhdessä. Vierailijoita, teemailtoja ja tapahtumia järjestetään toiveiden ja mahdollisuuksien mukaan!

Kahvilassa nähdään kevään aikana neljä ohjaaja; nuorisotyöntekijä Karin Strengell ja Pirjo Pietikäinen, suomalaisen seurakunnan nuorisotyöntekijä Fiia Diekmann ja opiskelija, vapaaehtoinen Roihu Lommi.

Ajankohtaisista asioista saat parhaiten tietoa meidän FB sivuilla; SateenkaariKahvila Porvoo- Borgå RegnbågsCafé

Jos sinulla on kysyttävää, voit aina olla yhteydessä ohjaajaan

nuorisotyöntekijä Karin Strengell 

Tervetuloa mukaan!

Arcus goes Porvoo Pride 2019: Nuorten ohjelma

Tiistaina 13.8 Klo 18-20.00: Asuuko meillä sateenkaari?

- vertaistapaaminen sateenkaareville varhaisnuorille ja heidän läheisille, Nuorisotila Zentra, Mannerheiminkatu 20

Lapsille on tarjoilla ohjattua tekemistä sillä aikaa kun aikuisilla on mahdollisuus keskustella keskenään. Kaikesta tärkeintä on vertaisten tapaaminen. Huolimatta siitä, missä vaiheessa nuori on oman sukupuolen tai seksuaalisen suuntautumisen pohdinnassa, olette lämpimästi tervetulleita. Voit tulla myös ilman varhaisnuorta tai ilman läheistä.

Keskiviikkona 14.8 Klo 18-20.30: Nuorten Arcus, Ohjaamo Porvoo, Mannerheiminkatu 20 E

Nuorten Arcus on tapaamis- ja oleskelupaikka 14-22-vuotiaille nuorille.

Moninaisuus mielessä, itsemäärittelyä tai -määrittelemättömyyttä kunnioittaen. Tapaamiset ovat tarkoitettu sukupuoli- ja/tai seksuaali-identiteettiä pohtiville ja seksuaalisuus - ja/tai sukupuoli vähemmistöille.

Tällä viikolla teemana on Pride ja sen tarkoitus. Suunnitellaan millä toiminnalla Arcus nuoret haluavat näkyä lauantai puisto juhlassa.

Syksyn aikana on sitten joka toinen viikko nuorten Arcus tapaamisia. Tapaamisissa voi nauttia iltapalasta, pelailla, jutella tuttujen kanssa tai tutustua uusiin ihmisiin. Rennon oleskelun ohella keskustellaan ajankohtaisista asioista, viikon tapahtumista tai muista nuoria koskevista asioista.

Perjantaina 16.8 klo 14-17.00: Askarteluilta ja Pride-juhlaan valmistautumista

Kaikille avoin ja ilmainen Pride askartelu nuorisotila Zentrassa, missä voi tehdä kylttejä ja rekvisiittaa lauantai Pride kulkuetta ja puistojuhlaa varten.

Perjantai – Lauantai 16.-17.8 klo. 16.00-10.00: Nuorten Yö-Pride 14-22 vuotiaille.

Nuorisotila Zentra, Mannerhiminkatu 20

Yö-Pridessä valmistaudumme lauantain Pride-juhlaan mukavassa porukassa ja virittäydytään juhlatunnelmaan.

Ilmoittaudu mukaan! 

Ilmoittautumiset Yö-Prideen

Lauantai 17.8. klo 16-21: Nuorten Pride jatkot, Nuorisotila Zentra, Mannerheiminkatu 20

Luvassa on musiikin ja ohjelman täyteinen ilta, josta ei glitteriä ja sateenkaaria puutu. Illan värikkäin asu palkitaan! Tapahtuma on suunattu yli 13-vuotiaille ja on ilmainen sekä päihteetön.

Lisää tietoa Arcus toiminnasta:

nuorisotyöntekijä Karin Strengell